Main content

En samtale med Sofia Richie Grainge og dr. Mamina: Oppnå dine hudpleiemål gjennom integrert hudpleie

Lær mer om SkinCeuticals integrerte hudpleie og bli med Sofia Richie Grainge på hvert enkelt trinn av hennes integrerte hudpleiereise fra konsultasjon til hjemmerutine.
29 feb 2024


Artikkeloversikt

  • Sofia Richie Grainge har lenge brukt SkinCeuticals-produkter, og hun begynte i tenårene da hun søkte dermatologiske råd om hudproblemer som akne og dermatitt.
  • Dr. Mamina anbefaler SkinCeuticals C E Ferulic som et antioksidantserum som beskytter mot ytre miljøpåvirkninger og jevner ut hudtonen for en strålende hud.
  • For å behandle hudtekstur og hudtone foreslår dr. Mamina å inkorporere en kjemisk peeling i modellen og designerens hudpleierutine.
  • For å komplettere resultatene av behandlingen på klinikken anbefaler dr. Mamina The Sofia bundle, som inkluderer patentert antioksidantteknologi, C E Ferulic.

Som modell, influenser, spirende designer og datter av musikklegenden Lionel Richie, er Sofia Richie Grainge ingen fremmed i rampelyset. (Verden lot seg begeistre over alle detaljene i hennes luksuriøse bryllup med Elliott Grainge på den franske rivieraen i 2023.) Med et ønske om å ta resultatene av hudpleierutinen til et nytt nivå, møtte Sofia den sertifiserte dermatologen dr. Mamina Turegano for å lære mer om SkinCeuticals' integrerte hudpleiefilosofi og for å få sin aller første kjemiske peeling.

Konsultasjonen

En grundig konsultasjon som inkluderer en hudanalyse er et av de viktigste trinnene når du skal utforske en profesjonell behandling eller prosedyre. Det er viktig at eksperten forstår pasientens bekymringer og mål, slik at han eller hun kan forklare fordelene og eventuelle andre spesielle hensyn forbundet med en bestemt behandling.


Corrective moisturizers

SOFIA RICHIE GRAINGE: Jeg er så spent på å møte deg og spørre deg om alt mulig når det gjelder hud. Jeg har så mange spørsmål!

DR. MAMINA: Det samme her, Sofia. Jeg svarer gjerne på spørsmålene dine og forteller deg mer om SkinCeuticals.

GRAINGE: Jeg har hatt problemer med huden hele livet, og jeg gikk til hudlegen for første gang da jeg var 13 år. Det var faktisk pappas forslag, slik at jeg kunne lære om huden min og hvordan jeg skulle ta vare på den. Faktisk anbefalte den første hudlegeen min SkinCeuticals, så det har vært i rutinen min siden den gang fordi det har fungert for meg.

DR. MAMINA: Så bra! Alle bør føle seg i stand til å ta vare på huden sin, selv fra ung alder.

GRAINGE: Jeg har hatt en rutine så lenge jeg kan huske, men jeg tror det handler om konsistens. Når tror du det er riktig tidspunkt å starte med en hudpleierutine?

DR. MAMINA: Jeg får dette spørsmålet ofte, og jeg tror det er riktig tidspunkt når du begynner å legge merke til endringer. Dette kan være så tidlig som før tenårene eller i tenårene, når en skånsom rens, fuktighetskrem og solkrem bør være nok. Når noen er i tjueårene, kan de begynne med problemfokusert eller anti-aging hudpleie.

Corrective moisturizers

RICHIE GRAINGE: Jeg gikk til denne dermatologen på grunn av tenåringsakne, som roet seg en del i begynnelsen av tjueårene. Men for omtrent et år siden begynte jeg å få dermatitt-utslett. Jeg jobber mer, så kanskje er det sminkekostene eller forskjellige produkter som jeg eksperimenterer med. Det skjer også når årstidene skifter. Problemområdet mitt er rundt munnen, og når det bryter ut, skjer det automatisk her. Av en eller annen grunn får jeg også utslett ved tinningene, noe jeg aldri har hatt før.

DR. MAMINA: Dermatitt kan skyldes en rekke ulike årsaker. Når jeg hører at du opplever utslett fra bruk av ulike produkter og når været endrer seg, høres det ut som om huden din er litt mer sensitiv enn normalt – og det er helt vanlig. Eventuelle endringer, som ulike produkter eller skiftende værforhold, kan være et sjokk for huden og påvirke hudbarrieren. Dette kan gjøre huden mottakelig for andre ting, som urenheter.

RICHIE GRAINGE: Huden min er veldig tørr, men samtidig veldig fet, noe som er veldig forvirrende. Jeg har hørt så mange forskjellige ting, som å bruke flere produkter og bruke færre produkter, og jeg synes personlig at mindre er mer.

DR. MAMINA: Når noen har problemer med irritasjon, ber jeg dem om å dempe det og holde rutinen superenkel. Bruk en skånsom rens og fuktighetskrem, og det er nok. Hold det minimalt inntil huden leges, og deretter innfører du sakte de andre produktene.

RICHIE GRAINGE: Jeg har også noen arr fra tenåringsakne. Er det noen produkter du vil anbefale for meg? Jeg er alltid åpen for å prøve nye ting.

DR. MAMINA: Jeg er en stor fan av SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 for å holde huden næret og fuktet. Det er en fin krem som samsvarer forholdet av lipider – spesielt kolesterol, ceramider og fettsyrer – i hudbarrieren. Det kommer virkelig til å fungere for å gjenopprette hudbarrieren din. Den forbedrer også fine linjer og tekstur, og har vist seg å redusere synligheten av porer med 44 % etter 8 uker.

RICHIE GRAINGE: Det visste jeg ikke. Den vil jeg prøve.

DR. MAMINA: Det er også veldig viktig å bruke solkrem hver dag, selv om du ikke går ut. Ved regelmessig daglig bruk vil du bidra til å forebygge fremskyndte aldringstegn som pigmentflekker og rynker. Og som ekstra bonus bidrar den til å forebygge hudkreft.

RICHIE GRAINGE: Jeg har lest at solfaktor kan ha store anti-aging-fordeler.


Corrective moisturizers

DR. MAMINA: Det er riktig! I tillegg til en skånsom rens, fuktighetskrem og solkrem, anbefaler jeg definitivt å bruke et antioksidantserum om morgenen hvis du vil gjøre mer for å øke hudens utstråling. En av de mest potente antioksidantene er C-vitamin, og SkinCeuticals har et av de beste serumene. Det heter C E Ferulic.

RICHIE GRAINGE: Jeg elsker C E Ferulic! Det er favorittproduktet mitt.

DR. MAMINA: C E Ferulic fungerer sammen med solkremen din for å bekjempe påvirkninger forårsaket av ytre miljøpåvirkninger som UV-stråler, forurensning, sigarettrøyk og alle andre ting som kan påvirke hudbarrieren. Den motvirker også synligheten av fine linjer og rynker. På overflaten bidrar den til å jevne ut hudtonen for en klar, strålende hud.

RICHIE GRAINGE: Vil du si den passer for personer med sensitiv hud?

DR. MAMINA: Ja, det vil ikke forårsake utslett eller oppblussing. Du skal bare bruke noen få dråper og deretter solkrem om morgenen.

RICHIE GRAINGE: Hvilken profesjonell prosedyre vil du anbefale for huden min?

DR. MAMINA: Siden du er ung, tror jeg at en kjemisk peeling ville være flott å starte med. Fordi du har en historie med sensitiv hud, vil jeg holde meg på den skånsomme siden. SkinCeuticals-peelingen jeg tenker på for deg heter Gel Peel GL. Den kombinerer glykol- og melkesyrer for å eksfoliere overflateceller, glatte ut fine linjer og rynker, forbedre pigmentflekker, redusere irritasjon og fukte huden, slik at den takler akne og de ulike problemene du har tatt opp.

RICHIE GRAINGE: Vil det hjelpe på arr etter akne?

DR. MAMINA: Kjemiske peelinger bidrar til å forbedre hudens tekstur, inkludert arr etter akne. De hjelper også mot pigmentflekker, fine linjer og rynker.

RICHIE GRAINGE: Jeg gleder meg ... Dette blir bra! Jeg har aldri fått en kjemisk peeling før, så jeg vet ikke hva jeg kan forvente. Hva kan jeg gjøre før prosedyren for å få de beste resultatene?

DR. MAMINA: Et produkt jeg vil at du skal bruke før peelingen er Cell Cycle Catalyst. Det vil bidra til å fremskynde hudens cellefornyelse. Det hjelper også huden din med å absorbere peelingen bedre samtidig som den gjør andre gode ting som å forbedre fine linjer og jevne ut huden din. Det andre produktet jeg vil at du skal bruke hver dag er C E Ferulic. I tillegg til å bidra til å beskytte huden mot ytre miljøpåvirkninger, vil den være god til å prime huden.

RICHIE GRAINGE: Som hudlege er jeg sikker på at du har prøvd tusenvis av produkter. Hvorfor liker du SkinCeuticals?

DR. MAMINA: En av grunnene til at jeg elsker SkinCeuticals og hvorfor så mange dermatologer elsker SkinCeuticals, er på grunn av vitenskapen og forskningen bak produktene og ingrediensene. Vi vet at disse ingrediensene fungerer, og det er derfor vi ser resultater.


Integrert hudpleie

SkinCeuticals mener at nøkkelen til langvarige, omfattende hudforbedringsresultater er en kombinasjon av profesjonelle prosedyrer og hudpleie hjemme som er utformet for å komplettere resultatene som oppnås med behandlinger på klinikken.

DR. MAMINA: SkinCeuticals var pionerer innen noe som kalles integrert hudpleie. Dette betyr at produktene deres er formulert for å komplettere resultatet og bidra til å minimere nedetiden for prosedyrer som laser, peeling, mikroneedling eller injeksjoner.

RICHIE GRAINGE: Wow ... Så mye vitenskap! Hva slags prosedyrer?

DR. MAMINA: Når du bruker SkinCeuticals-produkter med ting som kjemiske peelinger, laser, mikroneedling og injeksjoner, kompletterer de resultatene og kan bidra til å gi enda bedre resultater. Integrert hudpleie inkluderer også klargjøring av huden før prosedyrer. Hvis en pasient for eksempel får en kjemisk peeling, vil jeg forberede dem med et skånsomt eksfolierende produkt som Glycolic 10 Renew Overnight for å prime huden. Etter peelingen kan de bruke C E Ferulic, og det vil trenge ordentlig inn i huden. Omtrent en uke etter en peeling kan du tilsette andre produkter for å hjelpe deg med å nå dine hudforbedringsmål.

RICHIE GRAINGE: Jeg har aldri tenkt på hvordan det å kombinere produkter med prosedyrer gir deg mer valuta for pengene og mer omfattende resultater enn å bruke dem alene.


Hudpleie etter prosedyren

Riktig hudpleierutine hjemme er nøkkelen til å optimalisere resultatene av enhver profesjonell prosedyre. Din SkinCeuticals-hudpleieekspert vil tilpasse etterbehandlingsrutinen etter dine unike hudproblemer og mål.


RICHIE GRAINGE: Jeg er en planlegger og liker å være forberedt. Så hva bør jeg gjøre for å ta vare på huden hjemme?

DR. MAMINA: Som daglig rutine anbefaler jeg at du vasker ansiktet med Simply Clean gel cleanser. Om morgenen bør du påføre C E Ferulic på ren hud. Deretter H.A. Intensifier morgen og kveld. Jeg elsker dette produktet fordi det faktisk øker nivået av hyaluronsyre i hudens øvre lag med opptil 30 %. Huden din vil bli fin, fuktet og glatt.

RICHIE GRAINGE: Perfekt. Flott.

DR. MAMINA: Deretter skal du fukte med Triple Lipid Restore 2:4:2 for å gjenopprette hudbarrieren og glatte ut hudteksturen. Hver morgen topper du det hele med Physical Fusion UV Defense SPF 50. Det er en lett farget formel som blendes veldig godt inn i huden. Et annet alternativ er Daily Brightening UV Defense Sunscreen SPF 30. Denne beskytter huden mot solskader og gjør den samtidig lysere.

RICHIE GRAINGE: Fantastisk. Jeg har alltid bruk for en god solkrem.

DR. MAMINA: Jeg skal kalle denne rutinen «The Sofia».

RICHIE GRAINGE: Så snilt, tusen takk!


Watch NowNeste: Hvilket antioksidantserum er riktig for deg?


Oppdag utvalgte produkterOrientation message
For the best experience, please turn your device