Main content

INTEGRERT
HUDPLEIE

Ved å kombinere kliniske prosedyrer, profesjonelle behandlinger og en personlig tilpasset hudleierutine med SkinCeuticals’ produkter, kan du skape forutsetninger for en hud som ser velpleid ut og oppnå langvarige resultater.

HVA ER INTEGRERT HUDPLEIE?


Integrert hudpleie er en tilnærming til hudpleie som sikrer optimalisering av hudens utseende. Denne tilnærmingen kombinerer profesjonelle behandlinger og kliniske prosedyrer med en personlig hudpleierutine som du kan utføre hjemme. Integrert hudpleie bidrar til å pleie huden og kan brukes til pleie før og etter behandling, samt til daglig bruk.

Ved å kombinere en skreddersydd SkinCeuticals hudpleierutine sammen med effektive behandlinger på våre samarbeidsklinikker, kan du oppnå en hud som ser velpleid ut samtidig som å redusere utseende av aldringstegn.

Integrert hudpleie kombinerer dermed tre essensielle områder for langvarige og synlige resultater:


KLINISKE PROSEDYRER
På klinikken kan det utføres kliniske prosedyrer som injiserbare behandlinger, dermafillers og behandlinger med neurotoksiner. Prosedyrene kan bidra til å forbedre og redusere fine linjer, rynker, tap av volum og andre aldringstegn i huden.

PROFESJONELLE BEHANDLINGER
For å supplere resultatene, tilbyr vi også profesjonelle behandlinger på klinikken, som kjemiske peelinger og anti-age ansiktsbehandlinger.

HJEMMEPLEIE
For å komplementere de kliniske resultatene og forbedre hudens velvære, kan du få tilpasset en rutine med SkinCeuticals avanserte hudpleieprodukter, som kan brukes både før og etter behandling.


FORDELER VED INTEGRERT HUDPLEIE


Fordelene ved integrert hudpleie er tydelige: En omfattende rutine som kombinerer effektiv hjemmepleie med kliniske prosedyrer og profesjonelle behandlinger, vil hjelpe med å sikre langvarige resultater samt en hud som ser velpleid ut.

Formålet med en integrert tilnærming til hudpleie er å sikre de mest optimale resultatene ved dine kliniske og profesjonelle behandlinger. Med en målrettet og personlig hudpleierutine kan huden forberedes før en profesjonell behandling. Etter behandlingen kan du, med de rette produktene, hjelpe huden til å restituere fra andre ettervirkninger.

SkinCeuticals’ avanserte hudpleieprogrammer kan virke supplerende på resultatene fra profesjonelle behandlinger ved hjelp av produktenes beroligende og gjenoppbyggende egenskaper.

PROFESJONELLE BEHANDLINGER

På klinikken kan du få rådgivning om profesjonelle behandlinger samt veiledning til den optimale hjemmepleien.

Les mer om de behandlingene som tilbys på klinikker landet rundt.

FINN EN SKINCEUTICALS HUDPLEIEEKSPERT

En velpleid hud begynner hos en profesjonell. Finn en klinikk nær deg og få personlig rådgiving om profesjonelle behandlinger og hudpleie til hjemmepleie.

Orientation message
For the best experience, please turn your device