Main content

RESVERATROL B E® NATTSERUM

Med Resveratrol B E® får du et unikt serum til bruk om natten som kombinerer antioksidantene resveratrol, baicalin og alfa-tokoferol (vitamin E) i en formulering som beskytter huden mot ytre miljøpåvirkninger.

Resveratrol B E® er et effektivt nattserum som inneholder en kraftig sammensetning av de tre antioks ... Les hele beskrivelsen

Resveratrol B E serum

RESVERATROL B E® NATTSERUM

Med Resveratrol B E® får du et unikt serum til bruk om natten som kombinerer antioksidantene resveratrol, baicalin og alfa-tokoferol (vitamin E) i en formulering som beskytter huden mot ytre miljøpåvirkninger.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Resveratrol B E® er et effektivt nattserum som inneholder en kraftig sammensetning av de tre antioksidantene resveratrol, baicalin og vitamin E. Dette patenterte antioksidant nattserumet bidrar til å styrke hudens forsvar mot ytre miljøpåvirkninger og frie radikaler. Huden stråler med en fornyet glød og får større elastisitet og spenstighet.

Resveratrol er en avansert antioksidant som er klinisk dokumentert for å redusere synligheten av fine linjer, forbedre hudens velvære, redusere pigmentering og jevne hudtonen. SkinCeuticals Resveratrol B E® kombinerer en avansert konsentrasjon av ren, stabil resveratrol, som sammen med baicalin og alfa-tokoferol bidrar til å styrke hudens antioksidantforsvar. Dette nattserumet er velegnet for moden hud.
Resveratrol B E® er et effektivt nattserum som hjelper til med å styre hudens naturlige forsvar mot frie radikaler.

Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:
• Styrker hudens forsvar mot frie radikaler
• En unik kombinasjon av antioksidanter
• Reduserer synlige tegn på aldring
• Gjør huden fastere og mer strålende
• Ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud
Dette serumet passer for moden hud da det både strammer opp, styrker og beskytter huden. Bruk som en del av kveldsrutinen din, etter rens og toning. Påfør 1-2 pump av produktet hver kveld på tørt ansikt.
Resveratrol
Resveratrol er en antioksidant utvunnet fra pilefamilien, som for eksempel druer, og i tillegg til å beskytte huden mot ytre skadelige påvirkninger, lysner og beroliger den også huden og minimerer rødhet.

Baicalin
Baicalin optimerer hudens forsvar, motvirker synlige aldringstegn og virker beroligende.

Alfa-tocopherol (E-vitamin)
Alfa-tocopherol er den rikeste, rene formen for vitamin E og tilfører både fuktighet, motvirker aldringstegn og hjelper til med å styrke huden.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device