Main content

PROFESJONELLE BEHANDLINGER

Som det ledende amerikanske varemerket for medisinsk hudpleie på verdensbasis*, mener vi at nøkkelen til optimal hudhelse er en profesjonell hudpleieekspert. Ved å kombinere en spesialtilpasset hudpleierutine med effektive behandlinger på klinikken og målrettede hudpleieløsninger, blir resultatet sunnere hud med synlig forbedring av fine linjer, rynker og andre tegn på for tidlig aldring.

PROFESSIONAL TREATMENTS

FINN DIN NÆRMESTE KLINIKK

FINNE NÅ

Fillere

Disse dermalfillerne injiseres i huden og fyller ut vevet. Resultatet er midlertidig gjenopprette volum i ansiktet, i tillegg til at linjer og rynker fylles ut eller ansiktskonturer fremheves.

Nevrotoksiner

Disse injiserbare behandlingene med nevrotoksiner blokkerer nervesignaler som sendes til musklene, slik at rynker blir midlertidig mindre synlige.


IPL-behandling

I denne behandlingen avgis pulserende lys med høy intensitet for å redusere synligheten av rynker, mørke flekker, synlige blodkar og rødhet.


Medisinsk ansiktsbehandling

Disse svært fleksible medisinske ansiktsbehandlingene utføres ved hjelp av medisinske produkter og instrumenter som synlig forbedrer utseendet til aldrende eller ujevn hud.


Mikrodermabrasjon

Mikrodermabrasjon utføres av en dermatologisk sykepleier eller hudlege og er en ikke-invasiv, ikke-kjemisk behandling for glattere hud, som etterlater huden med en strålende hudtone.

Microneedling

Microneedling er en minimalt invasiv prosedyre der små sting føres inn i huden med et håndinstrument utstyrt med svært tynne nåler.

Non-ablativ laser

Laserbehandlinger som utføres av en dermatologisk sykepleier eller hudlege bruker lys og varme til å utløse en kontrollert sårhelingsrespons på huden.


Retinoider

Reseptbelagt behandling for hud med tendens til akne, tegn på synlig aldring og solskade.


Kroppsformende behandlinger

Ikke-invasive kroppsformende behandlinger har blitt stadig mer populære de siste årene. Det finnes en rekke teknologier som kan brukes til å stramme opp huden og fjerne gjenstridige fettavleiringer.

Kjemisk peeling

Denne ikke-invasive behandlingen benytter en kjemisk løsning til å eksfoliere huden og løse en rekke hudproblemer, inkludert rynker, ujevn hudtone og akne.


Orientation message
For the best experience, please turn your device