Main content

PROFESJONELLE BEHANDLINGER

Som det N°1 medisinsk-estetiske hudpleiemerket i verden* mener vi at en kombinasjon av skreddersydd, målrettet hudpleie og effektive profesjonelle behandlinger, kan hjelpe til med å bevare hudens velvære. Resultatet vil være en synlig forbedring av hudens velvære og tilstand, samt å redusere synligheten av fine linjer og andre aldringstegn.

Hos SkinCeuticals kan vi hjelpe med begge deler. Du finner skjønnhetsklinikker landet rundt som tilbyr profesjonelle behandlinger som kombineres med avansert hudpleie fra SkinCeuticals.

*Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022

En kvinne ligger med lukkede øyne, omgitt av hender som er i ferd med å gi henne ulike skjønnhetsbehandlinger.


Et bord hvor kirurgiske instrumenter, sminkebørster og et SkinCeuticals Skinlab-produkt er nøye plassert.

FINN EN HUDEKSPERT I NÆRHETEN AV DEG

ET STORT UTVALG AV PROFESJONELLE BEHANDLINGER

SkinCeuticals har i nesten 40 år forsket på hudpleie, og har utviklet teknologier og innovative hudpleieprodukter som hjelper med å fremme hudens velvære og redusere synligheten av aldringstegn.

Med mange års ekspertise og forskning har vi utdannet og undervist hudeksperter, som gjennom profesjonelle behandlinger og effektive hudpleieprodukter, skaper de beste forutsetninger for en strålende hud.

Du kan lese mer om forskjellige profesjonelle behandlinger, og hvordan du med SkinCeuticals hudpleieprodukter kan skape en supplerende og målrettet rutine.

En kvinne sitter på et behandlingsbord mens en lege injiserer en skjønnhetsbehandling i kjeven hennes.

DERMALFILLERE

Dermalfillere er et produkt i en gel-lignende konsistens, som injiseres i huden for å midlertidig fylle ut fine linjer, gjenopprette volum i ansiktet og fremme en mer jevn hudtekstur.

Dette er en av de mest anvendte behandlingene til å gjenopprette volum i ansiktet, og brukes primært til å fylle ut fine linjer, skape volum til leppene og fremheve ansiktskonturer.

Der en behandling med nevrotoksiner hjelper med å jevne ut fine linjer forårsaket muskelbeveglser, fyller dermalfillere ut manglende volum forårsaket av hudens naturlige aldringsprosess.

Det finnes flere typer dermalfillere. Hvis du er interessert i å lære mer om dermalfillere utført på en klinikk, så bruk vår funksjon til at finne en klinikk nær deg.

En kvinne sitter på et behandlingsbord mens en kirurg klargjør en sprøyte for bruk.

NEVROTOKSINER

Nevrotoksiner er en muskellammende injiserbar behandling, som midlertidig får muskelaktiviteten til å slappe av. Effekten av en injeksjonsbehandling kan variere avhengig av det området som behandles, og det kan derfor være nødvendig å gjenta behandlingen for å bevare ønskede resultater.

Skjønnhetsbehandlinger med nevrotoksiner reduserer synligheten av rynker i ansiktet som er forårsaket av muskelbevegelser – eksempelvis smilerynker, bekymringsrynker og nedadgående munnviker.

Det finnes flere forskjellige nevrotoksiner på markedet, og forskjellen på dem ligger i formulaen. Du bør alltid konsultere deg med en profesjonell for å avgjøre hvilken behandling som er rett for deg og hvordan du kan vedlikeholde resultatene med en hudpleierutine hjemme.

Det finnes flere typer nevrotoksiner. Hvis du er interesseret i å lære mer om nevrotoksiner utført på en klinikk, så bruk vår funksjon til å finne en klinikk nær deg.
Naerbilde av en kvinne fra siden, iført beskyttelsesbriller, under laserbehandling.

IPL-BEHANDLING

IPL-behandlinger er en metode som brukes for å redusere forekomsten av rynker, fine linjer, pigmentforandringer, synlige blodkar, rødhet og hårfjerning. IPL står for Intense Pulsed Light, og er en teknologi som gjennem høyintensivt pulserende lys forbedrer hudens generelle utseende.

Behandlingen tilpasses til det området du finner problematisk. Lysbølgenes energi utvikles til varme når det påføres det ønskede området. Behandlingen vil etterlate hudens udseende mer jevn.

IPL-behandlingen vil sikkert og effektivt redusere synligheten av pigmentering forårsaket av både solskader og aldring.

Resultatene vil ofte være synlige etter første behandling, men det anbefales å gjenta behandlingen for å oppnå optimale resultater. Kontakt din hudpleieekspert hvis du vil vite mer om IPL-behandlinger utført på en klinikk.
En smilende kvinne ligger på en sofa mens en lege utfører en ansiktsbehandling.

MEDISINSK ANSIKTSBEHANDLING

En medisinsk ansiktsbehandling følger de samme generelle trinnene som en klassisk spa-ansiktsbehandling: Ansiktssrens, eksfoliering og fuktighetskrem. Den medisinske ansiktsbehandlingen skiller seg derimot ut ved å inkludere medisinske hudpleieprodukter.

Behandlingen kan tilpasses din huds spesifikke behov og kan være et supplement til dermalfillere og behandlinger med IPL. Avhengig av hvilke behandlinger som utføres kan behandlingen variere i hvor lang tid den tar tar å gjennomføre. Etter prosedyren bør du følge den prosessen og bruke de produktene din hudekspert har beskrevet.

Medisinske ansiktsbehandlinger kan brukes målrettet til å behandle et bredt spekter av hudtilstander, hvilket gjør dem velegnet til mange. Kontakt en hudpleieekspert og få skreddersydd en medisinsk ansiktsbehandling som utføres på en klinikk.
En kvinnes panne er i fokus, mens en lege forsiktig, med et instrument i den ene hånden, holder hodet hennes i ro.

MIKRODERMABRASJON

Mikrodermabrasjon er en mild form for peeling som eksfolierer det øvre hudlaget. Behandlingen kan redusere synligheten av urenheter, fine linjer og rynker.

Behandlingen utføres ved hjelp av et håndholdt instrument som består av mikrokrystaller. Behandlingen polerer huden varsomt og fjerner dermed døde hudceller, løser opp tette porer og forbedrer hudens tekstur. Resultatet er en strålende hud som fremstår glatt, myk og velpleid.

Behandlingens milde karakter gjør den velegnet til alle hudtyper, men vi anbefaler alltid at du konsulterer en hudekspert først. Behandlingen kan eksempelvis være et alternativ til en kjemisk peeling, som typisk anvender syrer.

Når du mottar en mikrodermabrasjon-behandling utført på en klinikk, bør du konsultere din behandler vedrørende den beste hudpleierutinen til både før og etter behandlingen. Er du interessert i å lære mer om mikrodermabrasjon utført på en klinikk, bruk vår funksjon til å finne en klinikk nær deg.
En kvinne blir sett fra siden mens en lege utfører en ansiktsbehandling med et spesialisert apparat.

MICRONEEDLING

Microneedling er en behandling hvor bittesmå sting føres inn i huden ved hjelp av et håndholdt instrument utsyrt med svært tynne nåler.

Behandlingen reduserer synligheten av fine linjer, rynker, pigmentering og grov hudtekstur. Microneedling fungerer ved å bryte ned hudens øvre lag for å lage en kontrollert skade på huden. Dette gjøres for å forbedre den cellulære fornyelsen i huden.

Etter behandlingen kan huden være preget av rødhet, og kan i dagene etter føles tørr. I tiden etter kan du derfor med fordel anvende hudpleieprodukter som lindrer huden. Du bør imidlertid alltid konsultere med en hudekspert som kan skreddersy en profesjonell behandling som passer til deg og din huds tilstand. Er du interessert i å lære mer om microneedling utført på en klinikk, bruk vår funksjon til å finne en hudekspert nær deg.
en kvinne får en ansiktsbehandling

IKKE-ABLATIV LASER

En ikke-ablativ laserbehandling er for deg som gjerne vil forbedre hudens tekstur. Denne formen for laserbehandling generer varme under huden for å utløse en kontrollert sårhelingsrespons på huden, uten å skade overflaten.

Motsatt fra en ablativ laserbehandling, bryter denne behandlingen ikke hudens overflate, noe som gjør den mindre invasiv. Det betyr derfor at restitusjonstiden er betydelig lavere.

Behandlingen fremmer den cellulære fornyelsen i huden og etterfølgende resultater vil være en forbedring av hudens tekstur, da den vil oppleves mer glatt, myk og jevn.

En ikke-ablativ laserbehandling reduserer fine linjer, overfladiske arr og eksisterende porer. Kontakt din hudpleieekspert og hør om dine muligheter for en ikke-ablativ laserbehandling utført på en klinikk.
En kvinne klemmer en dråpe skjønnhetsprodukt på fingertuppen hennes

RETINOIDER

Profesjonelle behandlinger med retinoider fremmer den cellulære fornyelsen i huden. Denne behandlingen er velegnet til en hud som har tendens til urenheter, synlige aldringstegn og solskader.

Retinoider er en gruppe hudpleieingredienser som inkluderer vitamin A og derivater av det. Denne gruppen av ingredienser stimulerer hudens øverste lag, som kan minske synligheten av overfladiske arr og fine linjer. Fordi det fremmer hudfornyelsen, stimuleres også dermed produksjonsn av nye blodkar. Dette kan bidra til en mer jevn hudtone.

Det anbefales å unngå solen helt, eller bruke et hudpleieprodukt med høy solbeskyttelse når du bruker retinoider. Vi anbefaler alltid at du konsulterer med en hudekspert på en klinikk for å skreddersy en hudpleierutine som passer til deg og din hud.
Et elektrisk apparat som brukes under en skjønnhetsbehandling for huden.

KROPPSKONTURERING

Kroppskonturering er en ikke-invasiv behandling til kroppsforming. Det finnes flere forskjellige teknologier og løsninger som kan fremheve, stramme opp eller korrigere din figur – uten bruk av kirurgi.

Kroppskonturering er for deg som eksempelvis ønsker å fjerne uønsket fett, eller som etter en vektnedgang opplever slapp hud. Det er en behandling som både kan innebære fettreduksjon og oppstramming av huden.

De fleste ikke-kirurgiske behandlingene gir permanente resultater hvis vekten din holdes stabil.

Flere behandlinger kan være nødvendige alt etter ditt ønskede resultat. Hvis du er interessert i å lære mer om kroppskonturering anbefaler vi alltid en innledende konsultasjon med en hudekspert. Sammen kan dere finne den rette behandling og hudpleie for deg, både før og etter behandlingen.
En kvinne ligger avslappet med lukkede øyne og får en ansiktsbehandling.

KJEMISKE PEELINGS

En profesjonell behandling med kjemisk peeling passer for deg som ønsker at å forbedre hudens glød og velvære. Det finnes forskjellige kjemiske peelings i flere styrker som effektivt reduserer synligheten av overfladiske arr og solskader.

Denne behandlingen er utviklet for å eksfoliere huden i forskjellige grader, avhengig av hudens tilstand. Felles for alle kjemiske peelings er at huden stimuleres for å fremme den cellulære fornyelsen.

Behandlingen hjelper til med å eksfoliere det øverste laget av døde hudceller, løse opp tette porer, jevne ut fine linjer og minske urenheter. Resultatet er en silkemyk hud som fremstår jevnere og med en fornyet glød.

Legingsprosessen etter behandlingen kan med fordel suppleres med hudpleie. Finn en klinikk i nærheten av deg og kontakt en av våre hudeksperter i dag. Sammen skreddersyr dere behandlingsforløpet for deg og din hudtilstand.

Er du interessert i å lære mer om kjemisk peeling utført på en klinikk, bruk vår funksjon til å finne en klinikk nær deg.

PLEIE AV HUDEN ETTER EN PROFESJONELL BEHANDLING

Etter en profesjonell behandling er det en fordel å anvende deg av en hudpleierutine som passer til deg og din huds tilstand. Det supplerer resultatene av behandlingen og forbedrer hudens generelle utseende.

Med kombinasjonen av en målrettet og effektiv hudpleierutine hjemme, sammen med profesjonelle behandlinger på klinikker, skaper du de beste forutsetningene for en synlig forbedret hudtilstand og velvære. Denne kombinasjonen kaller vi integrert hudpleie.

Hos SkinCeuticals tilbyr vi hudpleie som kan anvendes før og etter behandlingene, til forberedelse og etterbehandling, og til daglig bruk. I samarbeid med deg, vil våre hudeksperter guide deg til den korrekte behandling og pleie.

Tre flasker med essens fra SkinCeuticals er estetisk forskjøvet fra hverandre.

HUDPLEIERUTINE ETTER BEHANDLING

Utforsk SkinCeuticals produkter som kan benyttes etter profesjonelle behandlinger.

Orientation message
For the best experience, please turn your device