Main content

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIKTSKREM

Opplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansiktskrem, som inneholder en høy konsentrasjon av lipider, stimulerer lipidfornyelsen og optimerer barrierebeskyttelsen.

Triple Lipid Restore 2:4:2 er en ansiktskrem som stimulerer lipidfornyelsen, gir næring til tørr hud ... Les hele beskrivelsen

Triple Lipid Restore 2:4:2
CORRECT

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIKTSKREM

Opplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansiktskrem, som inneholder en høy konsentrasjon av lipider, stimulerer lipidfornyelsen og optimerer barrierebeskyttelsen.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Triple Lipid Restore 2:4:2 er en ansiktskrem som stimulerer lipidfornyelsen, gir næring til tørr hud og forbedrer hudens generelle utstråling og struktur. Denne ansiktskremen reduserer synligheten av fine linjer og rynker og inneholder den unike, optimale kombinasjonen av de tre naturlige fettstoff, også kalt lipider: 2 % ceramider 1 og 3, 4 % naturlig kolesterol og 2 % fettsyrer.

Ceramider, kolesterol og fettsyrer er det som styrker hudbarrieren. Lipider kan ikke løses opp i vann, og de fungerer derfor som et slags beskyttende lag som holder fuktigheten i huden inne og skadelige partikler i luften ute.

Denne ansiktskremen sørger derfor for at hudbarrieren opprettholdes og fungerer optimalt slik at huden ikke føles tørr og irritert og derfor eldes raskere. I tillegg bidrar den til at huden kan regenerere seg naturlig på best mulig måte, samtidig som kremen tilfører fuktighet og bidrar til en vakker utstråling.

Triple Lipid Restore 2:4:2® inneholder en blanding av lavendel, rosmarin og peppermynteolje, eteriske oljer som virker beroligende og kjølende på huden.
Triple Lipid Restore 2:4:2 gjenoppretter hudens essensielle lipider og sørger for at hudbarrieren fungerer optimalt. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Tilfører overflatelipider til huden
• Styrker hudens beskyttende barriere mot tap av fuktighet
• Forbedrer hudens jevnhet og glød
• Lett konsistens som absorberes raskt
Bruk Triple Lipid Restore 2:4:2 to ganger daglig etter rens, toner og eventuelt serum. Påfør kremen på ansikt, hals og bryst i en liten mengde på fingertuppene, varm opp produktet og masser det inn i huden med sirkulære bevegelser.
Ceramid 1 og 3
Det er dokumentert at disse øker fuktighetsnivået og barrierefunksjonen i huden

Kolesterol
Denne ingrediensen akselererer gjenopprettingen av barrierer i aldrende hud slik at elastisiteten forbedres.

Fettsyrer
Bidrar til den strukturelle integriteten til lipidene og optimerer hudens totale lipidbalanse.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device