Main content

PHYTO CORRECTIVE SERUM

Opplev SkinCeuticals Phyto Corrective Serum som inneholder botaniske ingredienser som fukter og beroliger huden samtidig som det reduserer synligheten av rødhet.

Phyto Corrective Serum er en lett gel velegnet for sensitiv hud med tendens til irritasjon og rødhet ... Les hele beskrivelsen

Phyto Corrective

PHYTO CORRECTIVE SERUM

Opplev SkinCeuticals Phyto Corrective Serum som inneholder botaniske ingredienser som fukter og beroliger huden samtidig som det reduserer synligheten av rødhet.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Phyto Corrective Serum er en lett gel velegnet for sensitiv hud med tendens til irritasjon og rødhet. Produktets styrkende egenskaper bidrar til å berolige huden og formelen inneholder planteekstrakter av agurk og timian. Dette bidrar til å fremme en friskere, klarere og jevnere hudtone.

Andre nøkkelingredienser i produktet inkluderer hyaluronsyre og oliven, og sammen har de som mål å berolige og tilføre fuktighet. Hyaluronsyre er et effektivt fuktighetsbevarende middel som kan binde 1000 ganger sin egen vekt i vann. Det finnes naturlig i huden, men produksjonen avtar med alderen. Serumet inneholder også morbær som motvirker ujevn pigmentering og frisker opp huden visuelt. Den eteriske oljen eukalyptus har en kjølende og forfriskende effekt på huden.

Serumet er ideelt for sensitiv hud med rødhet og tendens til urenheter. I samme serien finner du også den kjølende Phyto Corrective Masque og den forfriskende Phyto Corrective Essence Mist.
SkinCeuticals Phyto Corrective serum er også godt som pleie etter en dag i solen. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Lett og fuktighetsgivende pleie for uren hud
• Beroliger irritert hud
• Hjelper med å forberede huden etter estetiske behandlinger
• Reduserer rødhet etter behandlinger
• Ideell for sensitiv hud eller problemhud
Bruk Phyto Corrective serum som en del av hudpleierutinen både morgen og kveld. Påfør 2-3 dråper på tørt ansikt etter rens og toning, og før ansiktskrem og solbeskyttelse påføres.
Timian og agurkekstrakt
Beroligende planteekstrakter har vist seg å berolige huden

Morbær
Ekstrakt av røtter fra hvite morbær hjelper med å forbedre synligheten av misfarging.

Hyaluronsyre
Et naturlig fuktighetsbevarende middel som kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann. Den hydrerer huden og tetter ikke porene noe som gjør den til en ideell ingrediens for hud med tendens til urenheter.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device