Main content

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Opplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre, et korrigerende serum som bidrar til at huden blir fastere, glattere og fyldigere.

HA. Intensifier Corrective Serum er et korrigerende serum fylt med hyaluronsyre som er et kraftig na ... Les hele beskrivelsen

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Opplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre, et korrigerende serum som bidrar til at huden blir fastere, glattere og fyldigere.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
HA. Intensifier Corrective Serum er et korrigerende serum fylt med hyaluronsyre som er et kraftig naturlig fuktighetsbevarende middel som hjelper til med å regulere fuktighetsnivået i huden. Med alderen synker nivåene av hyaluronsyre gradvis, noe som kan føre til aldringstegn.

HA Intensifier Corrective er også beriket med proxylane og lakrisrotekstrakt. Proxylane® er et sukkerprotein utvunnet fra bøketrær som stimulerer dannelsen av elastin, som sammen gjør huden spenstig og elastisk – en dannelse som avtar med alderen. Ekstraktene fra lakrisrot og lilla ris hjelper naturlig hyaluronsyren med å binde og bevare fuktigheten i huden.

Kombinasjonen av disse ingrediensene bidrar til høyere fuktighetsbalanse, elastisitet og fasthet i huden, samtidig som huden jevnes ut, mykner og får mer fylde. Takket være den avanserte formelen, gir HA Intensifier Corrective huden hyaluronsyre og bidrar til å binde fuktighet i det ytterste laget av huden.
HA. Intensifier Corrective Serum er et multifunksjonelt, fuktighetsgivende serum som kan brukes av alle hudtyper. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Tilfører hyaluronsyre til huden
• Styrker hudens fuktighetsbalanse
• Gir fylde og fasthet
• Gelkonsistens gjør produktet enkelt å påføre
• Kan brukes i kombinasjon med fillere
Påfør H.A. Intensifier Corrective Serum én til to ganger daglig. Doser 4-5 dråper i håndflaten og dupp produktet på pannen, kinnene, haken og nakken. Masser produktet forsiktig inn i huden.

Bruker du produktet som en del av morgenrutinen kan du med fordel gjøre det etter et SkinCeuticals-serum med C-vitamin og før solbeskyttelse.

Hvis du bruker retinol om kvelden, bør dette produktet påføres etter produkter som inneholder retinol.
Ekstrakt av lilla ris og lakrisrot (dipotassium glycyrrhizate)
Kjent for sine beroligende egenskaper. Denne ingrediensen bidrar til å forbedre hudens naturlige glød for å motvirke en matt hudtone.

Hyaluronsyre
Denne naturlige fuktighetsbevarende ingrediensen kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør den effektiv til å opprettholde fuktigheten i huden.

Proxylane™
Utviklet for å gjenopprette vann og næringsstoffer slik at hudens fasthet forbedres og synligheten av rynker og smilerynker reduseres.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device