Main content

Sofia Bundle

Sofia Richie Grainges hudpleierutine i fem trinn utviklet av Dr. Mamina og SkinCeuticals-eksperter.

The Sofia Bundle inneholder fem av Sofia Richie Grainges favorittprodukter fra SkinCeuticals for en ... Les hele beskrivelsen

Sofia Bundle

Sofia Bundle

Sofia Richie Grainges hudpleierutine i fem trinn utviklet av Dr. Mamina og SkinCeuticals-eksperter.

Loading...

This set contains

 • C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

  Dette serumet tilbyr effektiv beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger, nøytraliserer frie radikaler og etterlater huden strammere, jevnere og strålende.
  +
 • TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIKTSKREM

  Opplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansiktskrem, som inneholder en høy konsentrasjon av lipider, stimulerer lipidfornyelsen og optimerer barrierebeskyttelsen.
  +
 • ADVANCED BRIGHTENING UV DEFENSE SPF 50 SOLBESKYTTELSE

  Opplev SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense Sun Protection med SPF 50. Denne formelen har bredspektret UV-beskyttelse som bidrar til å forebygge pigmentering forårsaket av solskader.
  +
PDP-faner
The Sofia Bundle inneholder fem av Sofia Richie Grainges favorittprodukter fra SkinCeuticals for en komplett korrigerende rutine. Denne rutinen er utviklet av Dr. Mamina Turegano og SkinCeuticals-eksperter, og er utviklet for å bidra til å komplettere resultatene fra behandling på klinikken. The Sofia inneholder patentert antioksidant C E Ferulic® som forbedrer 8 tegn på aldring og forebygger tegn på fremtidig skade. Settet inneholder:

Settet inneholder:

 • Simply Clean: makeupfjernende rensegel til normal, fet og kombinert hud som skånsomt eksfolierer huden og fjerner overflødig talg.

 • C E Ferulic: patentert antioksidantserum for avansert beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger med 15 % rent vitamin C (L-askorbinsyre), 1 % E-vitamin (alfatokoferol) og 0,5 % ferulinsyre.

 • H.A. Intensifier: multifunksjonell serum som forsterker hudens hyaluronsyrenivåer og bidrar til å forbedre hudens synlige glatthet og fylde.

 • Triple Lipid Restore 2:4:2: antialdringskrem som tilfører huden næring og korrigerer aldringstegn med en patentert lipidblanding av 2 % rene ceramider 1 og 3, 4 % naturlig kolesterol og 2 % fettsyrer.

 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50: dobbeltvirkende, lett solkrem med SPF 50 som beskytter huden mot UV-indusert pigmentering og klarer umiddelbart huden.

Hudtyper: Normal, tørr, fet, kombinert, sensitiv, pigmentering, aldring, sensitiv, tendens til akne

The Sofia Bundle fordeler:

 • Eksfolierer skånsomt døde hudceller på hudoverflaten for å avdekke glattere, mykere hud (Simply Clean)

 • Gir avansert beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger ved å nøytralisere skadelige frie radikaler (C E Ferulic)

 • Forbedring av synligheten av linjer, rynker og tap av fasthet (C E Ferulic)

 • Forsterker hudens hyaluronsyrenivåer med 30 % (H.A. Intensifier)

 • Gjenoppretter essensielle hudlipider, ceramider, naturlig kolesterol og fettsyrer (Triple Lipid Restore 2:4:2)

 • Bredspektret solbeskyttelse mot UVA/UVB-stråler (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

 • Reduserer synlig pigmentering og fukter huden (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

Slik bruker du The Sofia Bundle

1. To ganger daglig masserer du forsiktig ett pumpetrykk med Simply Clean gel cleanser på vått ansikt og hals med lette, sirkulære bevegelser. Skyll grundig med vann og klapp tørt. Etter rens påføres 4-5 dråper C E Ferulic vitamin C serum på tørt ansikt, hals og bryst. Påfør deretter 4-6 dråper H.A. Intensifier i håndflaten og klapp på pannen, kinnene, haken og halsen. Blend produktet inn i huden.

2. Påfør en liten mengde Triple Lipid Restore 2:4:2 mellom fingertuppene, varm opp og smelt lipidkremen i sirkulære bevegelser på ansikt, hals og bryst. Følg opp med Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 og påfør rikelig i ansiktet, på halsen og brystet 15 minutter før soleksponering og før påføring av makeup.
 • Simply Clean
  Fruktsyreblanding: Arbeider synergistisk for skånsomt å eksfoliere døde hudceller på hudoverflaten.
  Planteekstrakter: Kamille og aloe har mykgjørende egenskaper som beroliger huden.
  Kamille: Kamille har klinisk dokumenterte beroligende egenskaper.
 • C E Ferulic®
  15 % L-askorbinsyre: Denne svært kraftige formen for ren C-vitamin hylles for sine overlegne antioksidantfordeler og hjelper til med å nøytralisere frie radikaler og beskytte mot miljøpåvirkning, samtidig som den gir synlige antialdringsfordeler.
  1 % alfatokeferol: Denne kraftfulle formen for E-vitamin nøytraliserer frie radikaler og etterfyller hudens lipider. Det er dokumentert at det virker synergistisk med C-vitamin.
  0,5 % ferulsyre: En antioksidant, ferulinsyre, nøytraliserer frie radikaler og forbedrer antioksidantfordelene og stabiliteten til C- og E-vitaminer.
 • H.A. Intensifier
  Proxylane™: Støtter hudens hyaluronsyrenivåer for å bidra til å forbedre hudens fasthet.
  Lakrisrotekstrakt (dikaliumglysyrrhisat) + Lilla risekstrakt: Disse kraftige ingrediensene samarbeider for å bidra til å bevare hyaluronsyreinnholdet i huden.
  Hyaluronsyre: Denne kraftfulle naturlige fuktighetsbevarende ingrediensen tilfører huden langvarig fuktighet for å forbedre hudens tekstur.
 • Triple Lipid Restore 2:4:2
  2 % rene ceramider 1 og 3: En del av en større familie av ceramider, og har vist seg å øke fuktigheten og optimalisere barrierefunksjonen.
  4 % naturlig kolesterol: Dokumentert å fremskynde barrierereparasjonen i aldrende hud for å forbedre hudens utstråling og fylde.
  2 % fettsyrer: Bidrar til strukturell integritet av hudens lipider for å optimalisere hudens generelle lipidbalanse og forbedre hudens elastisitet.
  Essensiell blanding av oljer: Kombinasjon av lavendel, rosmarin og peppermynteolje for en kjølende, nærende følelse.
 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50
  Traneksamsyre: Denne syntetisk utvunnede ingrediensen minimerer forekomsten av pigmenetringer.
  Niacinamid: Kalles også B3-vitamin og er et vannløselig vitamin som finnes naturlig i gjær, kjøtt, fisk, melk, egg, grønne grønnsaker, bønner og kornprodukter. Den har vist seg å bidra til å redusere synligheten av pigmenteringer i huden.
  Glyserol: Trekker til seg og holder på fuktigheten.
  Mica: Klarer umiddelbart alle hudtoner.
  Oktokrylen: Bredspektrede kjemiske filtre.

Legens innsikt

«C E Ferulic fungerer sammen med solkremen din for å bekjempe skader forårsaket av ytre miljøpåvirkninger som UV-stråler, forurensning, sigarettrøyk og andre ting som kan påvirke hudbarrieren. Den motvirker også synligheten av fine linjer og rynker. På overflaten bidrar den til å jevne ut hudtonen og gi en klar, strålende hud.»


Dr. Mamina Turegano
Board Certified Dermatologist
Sanova Dermatology

Orientation message
For the best experience, please turn your device