Main content

HISTORIEN
TIL SKINCEUTICALS


Hos SkinCeuticals er vi opptatt av å forbedre hudhelsen. Vi er opptatt av å være en leder innenfor hudpleieindustrien på områder som forskning og innovasjon, og vi lover å tilby avansert hudpleie støttet av vitenskap.

Vår hudpleiefilosofi er bygd på tre hovedpilarer: Forebygge, beskytte og korrigere. Disse prinsippene kombineres for å gi huden et sunnere utseende og et effektivt antiagingresultat.


HISTORIEN
TIL SKINCEUTICALSHos SkinCeuticals er vi opptatt av å forbedre hudhelsen. Vi er opptatt av å være en leder innenfor hudpleieindustrien på områder som forskning og innovasjon, og vi lover å tilby avansert hudpleie støttet av vitenskap.

Vår hudpleiefilosofi er bygd på tre hovedpilarer: Forebygge, beskytte og korrigere. Disse prinsippene kombineres for å gi huden et sunnere utseende og et effektivt antiagingresultat.

2019

Vår siste generasjons tilnærming til gjenstridig pigmentering

Discoloration Defense inneholder en effektiv sammensetning som kombinerer 1,8 % tranexamsyre, 5 % niacinamid og 5 % hepes. Produktet reduserer synligheten av pigmentering, gjør huden klarere og jevner ut hudtonen, for å motvirke de viktigste typene pigmentering, inkludert vanskelige brune flekker og pigmentering etter akne.2018

Korrigerende krem med glykolsyre for synlig glød

Glycolic 10 Renew Overnight har optimal effekt og toleranse om natten, og inneholder en blanding av 10 % aktiv glykolsyre og fytinsyre, og et beroligende kompleks for forbedret tekstur, tone og utstråling. Klinisk dokumentert å gi huden i gjennomsnitt 36 % forbedret glød.2017

SkinCeuticals kombinerer effektive ingredienser med en problemløsende tilnærming, og forbedrer rens- og tonerserien for forbedret brukervennlighet og effektivitet. Denne serien er testet som et effektivt første trinn for hjemmebehandling og prosedyrer på klinikken.

Et revolusjonerende serum for økt innhold av hyaluronsyre i huden

H.A. Intensiver inneholder en synergistisk kombinasjon av proxylane, en blanding av lakrisrot- og lilla risekstrakter og hyaluronsyre, som bidrar til å øke hudens innhold av hyaluronsyre og tilfører huden fuktighet, for synlig forbedring av fasthet, glatthet og fylde i ansiktet.2016

En mangefasettert tilnærming mot midlertidig hudreaktivitet

Phyto Corrective Masque inneholder høykonsentrerte planteekstrakter, et beroligende dipeptid og hyaluronsyre. Den bidrar til å fukte og lindre følelsen av midlertidig reaktivitet i huden. Testet effektiv etter prosedyre for å redusere synlig rødhet og ubehag.

Historiens første antiaging-oppdagelse

Banebrytende forskning viser at overeksponering for ozonforurensning kan forårsake synlig aldring av huden.

Antiagingbehandling som etterfyller lipider

Triple Lipid Restore 2:4:2 er vår første antiagingkrem med 2 % rene ceramider, 4 % naturlig kolesterol og 2 % fettsyrer. Denne kraftfulle formelen bidrar til å gjenopprette hudens ytre barriere og forbedre synlige tegn på aldring.
2015

En ny standard innenfor øyepleie

Med 100 % mineralfiltre gir Mineral Eye UV Defense SPF 30 bredspektret beskyttelse i en sammensetning som ikke migrerer. Produktet er spesielt utviklet for det delikate øyepartiet. Kremen inneholder med ceramider og har en universell farge som forbedrer hudtonen og danner et godt underlag for makeup.


2014


En cocktail med antioksidanter for bruk om natten

Resveratrol B E kombinerer ren stabilisert resveratrol, baicalin og vitamin E (alfatokoferol), og er et nattkonsentrat med antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler og støtter hudens naturlige antioksidantforsvar, for å gjøre huden fastere og mer strålende.

2013

Retinol Essensiell antiaging

SkinCeuticals lanserer Retinol 0.3. Denne høykonsentrerte, korrigerende kremen er fremstilt med ren retinol og beroligende kamillederivert bisabolol, og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, misfarging av huden og urenheter.

Innovasjon innenfor solbeskyttelse

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er en farget solkrem som kombinerer 100 % mineralfiltre med gjennomsiktige fargesfærer for effektiv bredspektret beskyttelse og et jevnt, strålende resultat.2012

Kunnskap om infrarød stråling

Forskning viser at infrarød stråling A (IRA) kan forårsake skade fra frie radikaler, som kan føre til raskere synlig aldring av huden. SkinCeuticals C E Ferulic er dokumentert å nøytralisere frie radikaler som kan forårsake for tegn på for tidlig aldring.

A New Standard in Eye Care

En studie gjennomført av SkinCeuticals og en forening for laser og medisinsk utstyr viser at bruk av C E Ferulic er testet sikker etter laserbehandling.

2011

A Sun Protection Innovation

SkinCeuticals Physical Fusion UV Defense SPF 50 is a first-to-market formulation that provides weightless, 100% physical broad spectrum UVA/UVB protection while enhancing natural skin tone and boosting daily radiance.

En enestående innovasjon fra antioksidanteksperten

Lanseringen av CF Gel markerer et helt nytt leveringssystem med antioksidanter. Antioksidanten C-vitamin brukes i en gel og gir avansert beskyttelse mot miljøfaktorer, samtidig som synlige misfarginger reduseres og huden får en vakrere tone.

2010

SkinCeuticals utvider behandlingsalternativene

SkinCeutical har kjøpt BioMedic og introduserer korrigerende profesjonell peeling, som markerer lanseringen av det integrerte hudpleieprogrammet. Disse produktene påføres av en profesjonell hudpleier og eksfolierer huden, slik at den fremstår glattere og mindre rynkete.

2009

A Commitment to Pigment Correction

A SkinCeuticals study shows that Pigment Regulator is an effective alternative to the medical standard in treating discoloration.

2008

En annen nyvinning innenfor hudpleie

SkinCeuticals introduserer Phloretin CF, en antioksidant for bruk på dagtid med en kombinasjon av floretin, rent C-vitamin (L-askorbinsyre) og ferulinsyre.
Produktet inneholder tre typer antioksidanter og gir avansert miljøbeskyttelse, samtidig som det reduserer synligheten av misfarging, fine linjer og ujevn hudtone.

2005

Effekten av antioksidanter når nye høyder

SkinCeuticals lanserer C E Ferulic, en ny antioksidant for bruk på dagtid med en synergistisk kombinasjon av ferulinsyre, C-vitamin (L-askorbinsyre) og E-vitamin (alfatokoferol). Dette C-vitaminserumet gir effektiv beskyttelse mot miljøpåvirkning, samtidig som det demper synligheten av linjer og rynker og mørke flekker.

2004

Opprinnelsen til integrert hudpleie

SkinCeuticals introduserer en komplett, profesjonell back bar-produktserie eksklusivt for klinikkbehandlinger utført av hudleger, plastikkirurger og andre hudpleieeksperter.

«Prevent. Correct. Protect.» er født

SkinCeuticals formaliserer filosofien «Prevent. Correct. Protect.» Disse grunnpilarene er fortsatt de grunnleggende elementene for en effektiv hudpleietilnærming som opprettholder og forbedrer hudens sunne utseende.

2002

A New Age in Sun Protection

SkinCeuticals introduces the first 100% physical sunscreen, Physical UV Defense SPF 30. This scientific breakthrough features a never-before-seen elegant texture and establishes the foundation for the SkinCeuticals philosophy.

2001

Dokumentasjonen bak patentet

Dr. Pinnells banebrytende studie på hvilke faktorer som er nødvendige for å utvikle et stabilt og effektivt C-vitaminserum, er publisert i The Journal of Dermatologic Surgery.

1999

SkinCeuticals utvider

SkinCeuticals-serien vokser med lanseringen av >Phyto+ for hyperpigmentering, Face Cream mot for tidlig aldring av huden og Eye Balm for å bekjempe skader rundt øynene.

Dokumentert synergistisk aktivitet

Tilsetningen av E-vitamin øker effektiviteten til SkinCeuticals' antioksidanter.

1997

En ny ære er her

SkinCeuticals er et av de første selskapene som samarbeider med leger for å tilby hudpleieprodukter på deres klinikker.

The Duke Antioxidant Patent blir født

SkinCeuticals lanserer Serum 10, selskapets første stabiliserte, rene L-askorbinsyre topiske antioksidantholdige produkt. Dette antioksidantholdige serumet med C-vitaminer beskytter alle hudtyper og bidrar til å redusere synlige tegn på for tidlig aldring, som fine linjer, rynker og mørke flekker.

1992

Vendepunktet innenfor forskning på antioksidanter

SkinCeuticals ble grunnlagt av forskeren Sheldon Pinnell, M.D. som videreførte forskningen på topiske C-vitaminserum. Arbeidet fører til et gjennombrudd og etablerte en helt ny hudpleiekategori.

2019

Vår siste generasjons tilnærming til gjenstridig pigmentering

Discoloration Defense inneholder en effektiv sammensetning som kombinerer 1,8 % tranexamsyre, 5 % niacinamid og 5 % hepes. Produktet reduserer synligheten av pigmentering, gjør huden klarere og jevner ut hudtonen, for å motvirke de viktigste typene pigmentering, inkludert vanskelige brune flekker og pigmentering etter akne.


2018

Korrigerende krem med glykolsyre for synlig glød

Glycolic 10 Renew Overnight har optimal effekt og toleranse om natten, og inneholder en blanding av 10 % aktiv glykolsyre og fytinsyre, og et beroligende kompleks for forbedret tekstur, tone og utstråling. Klinisk dokumentert å gi huden i gjennomsnitt 36 % forbedret glød.


2017

SkinCeuticals kombinerer effektive ingredienser med en problemløsende tilnærming, og forbedrer rens- og tonerserien for forbedret brukervennlighet og effektivitet. Denne serien er testet som et effektivt første trinn for hjemmebehandling og prosedyrer på klinikken.

Et revolusjonerende serum for økt innhold av hyaluronsyre i huden

H.A. Intensiver inneholder en synergistisk kombinasjon av proxylane, en blanding av lakrisrot- og lilla risekstrakter og hyaluronsyre, som bidrar til å øke hudens innhold av hyaluronsyre og tilfører huden fuktighet, for synlig forbedring av fasthet, glatthet og fylde i ansiktet.


2016

En mangefasettert tilnærming mot midlertidig hudreaktivitet

Phyto Corrective Masque inneholder høykonsentrerte planteekstrakter, et beroligende dipeptid og hyaluronsyre. Den bidrar til å fukte og lindre følelsen av midlertidig reaktivitet i huden. Testet effektiv etter prosedyre for å redusere synlig rødhet og ubehag.

Historiens første antiaging-oppdagelse

Banebrytende forskning viser at overeksponering for ozonforurensning kan forårsake synlig aldring av huden.

Antiagingbehandling som etterfyller lipider

Triple Lipid Restore 2:4:2 er vår første antiagingkrem med 2 % rene ceramider, 4 % naturlig kolesterol og 2 % fettsyrer. Denne kraftfulle formelen bidrar til å gjenopprette hudens ytre barriere og forbedre synlige tegn på aldring.


2015

En ny standard innenfor øyepleie

Med 100 % mineralfiltre gir Mineral Eye UV Defense SPF 30 bredspektret beskyttelse i en sammensetning som ikke migrerer. Produktet er spesielt utviklet for det delikate øyepartiet. Kremen inneholder med ceramider og har en universell farge som forbedrer hudtonen og danner et godt underlag for makeup.


2014

En cocktail med antioksidanter for bruk om natten

Resveratrol B E kombinerer ren stabilisert resveratrol, baicalin og vitamin E (alfatokoferol), og er et nattkonsentrat med antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler og støtter hudens naturlige antioksidantforsvar, for å gjøre huden fastere og mer strålende.


2013

Retinol Essensiell antiaging

SkinCeuticals lanserer Retinol 0.3. Denne høykonsentrerte, korrigerende kremen er fremstilt med ren retinol og beroligende kamillederivert bisabolol, og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, misfarging av huden og urenheter.

Innovasjon innenfor solbeskyttelse

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er en farget solkrem som kombinerer 100 % mineralfiltre med gjennomsiktige fargesfærer for effektiv bredspektret beskyttelse og et jevnt, strålende resultat.


2010

SkinCeuticals utvider behandlingsalternativene

SkinCeutical har kjøpt BioMedic og introduserer korrigerende profesjonell peeling, som markerer lanseringen av det integrerte hudpleieprogrammet. Disse produktene påføres av en profesjonell hudpleier og eksfolierer huden, slik at den fremstår glattere og mindre rynkete.


2008

En annen nyvinning innenfor hudpleie

SkinCeuticals introduserer Phloretin CF, en antioksidant for bruk på dagtid med en kombinasjon av floretin, rent C-vitamin (L-askorbinsyre) og ferulinsyre.
Produktet inneholder tre typer antioksidanter og gir avansert miljøbeskyttelse, samtidig som det reduserer synligheten av misfarging, fine linjer og ujevn hudtone.


2005

Effekten av antioksidanter når nye høyder

SkinCeuticals lanserer C E Ferulic, en ny antioksidant for bruk på dagtid med en synergistisk kombinasjon av ferulinsyre, C-vitamin (L-askorbinsyre) og E-vitamin (alfatokoferol). Dette C-vitaminserumet gir effektiv beskyttelse mot miljøpåvirkning, samtidig som det demper synligheten av linjer og rynker og mørke flekker.

2004

Opprinnelsen til integrert hudpleie

SkinCeuticals introduserer en komplett, profesjonell back bar-produktserie eksklusivt for klinikkbehandlinger utført av hudleger, plastikkirurger og andre hudpleieeksperter.

«Prevent. Correct. Protect.» er født

SkinCeuticals formaliserer filosofien «Prevent. Correct. Protect.» Disse grunnpilarene er fortsatt de grunnleggende elementene for en effektiv hudpleietilnærming som opprettholder og forbedrer hudens sunne utseende.


2001

Dokumentasjonen bak patentet

Dr. Pinnells banebrytende studie på hvilke faktorer som er nødvendige for å utvikle et stabilt og effektivt C-vitaminserum, er publisert i The Journal of Dermatologic Surgery.


1999

SkinCeuticals utvider

SkinCeuticals-serien vokser med lanseringen av >Phyto+ for hyperpigmentering, Face Cream mot for tidlig aldring av huden og Eye Balm for å bekjempe skader rundt øynene.

Dokumentert synergistisk aktivitet

Tilsetningen av E-vitamin øker effektiviteten til SkinCeuticals' antioksidanter.


1997

En ny ære er her

SkinCeuticals er et av de første selskapene som samarbeider med leger for å tilby hudpleieprodukter på deres klinikker.

The Duke Antioxidant Patent blir født

SkinCeuticals lanserer Serum 10, selskapets første stabiliserte, rene L-askorbinsyre topiske antioksidantholdige produkt. Dette antioksidantholdige serumet med C-vitaminer beskytter alle hudtyper og bidrar til å redusere synlige tegn på for tidlig aldring, som fine linjer, rynker og mørke flekker.


1992

Vendepunktet innenfor forskning på antioksidanter

SkinCeuticals ble grunnlagt av forskeren Sheldon Pinnell, M.D. som videreførte forskningen på topiske C-vitaminserum. Arbeidet fører til et gjennombrudd og etablerte en helt ny hudpleiekategori.


Orientation message
For the best experience, please turn your device