Main content

C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

Dette serumet tilbyr effektiv beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger, nøytraliserer frie radikaler og etterlater huden strammere, jevnere og strålende.

C E Ferulic® er en revolusjonerende kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot a ... Les hele beskrivelsen

 C E Ferulic serum

C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

Dette serumet tilbyr effektiv beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger, nøytraliserer frie radikaler og etterlater huden strammere, jevnere og strålende.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
C E Ferulic® er en revolusjonerende kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot aldringstegn i huden. Serumet nøytraliserer frie radikaler, bidrar med å styrke huden og gir effektiv antioksidantbeskyttelse. Det betyr at huden oppleves mer strålende og har et bedre forsvar mot ytre miljøpåvirkninger som kan forårsake aldringstegn.

Serumet inneholder de tre antioksidantene L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulsyre. Den unike formelen av potente ingredienser skaper synergi og gjør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mot frie radikaler. L-askorbinsyre er 15 % C-vitamin som effektivt nøytraliserer frie radikaler, mens E-vitamin har beroligende egenskaper og bidrar til cellefornyelse. Ferulsyre har i tillegg den fordelen at den kan booste andre antioksidanters effekt og samtidig redusere synligheten av fine linjer og rynker.
• Består av antioksidanter som virker i synergi
• Beskytter mot ytre miljøpåvirkninger ved å nøytralisere skadelige frie radikaler.
• Bekjemper synlige tegn på aldring.
• Reduserer synligheten av fine linjer og rynker, strammer opp og gir glød til huden.
• Når serumet er absorbert i huden, er vitamin C-serumet effektivt i minst 72 timer. Dette betyr at huden er beskyttet mot ytre miljøpåvirkninger. Fungerer godt sammen med solbeskyttelse.
• Ideell for tørr og normal hud
Skinceuticals

Bruk dette serumet som en del av morgenrutinen. Rens huden og påfør 4-5 dråper på hals, ansikt og dekolletasje.

Vær oppmerksom på at produkter med vitamin C kan bli mørkere i fargen etter åpning på grunn av eksponering for lys og luft. Eventuelle endringer i fargen på produktet vil ikke påvirke effekten av produktet, men det bør oppbevares i en lufttett beholder i skapet eller skuffen.

De tre nøkkelingrediensene i C E Ferulic® serum er antioksidanter som sammen danner en formel som blant annet beskytter mot frie radikaler, strammer opp og tilfører glød til huden.

  • 15 % L-askorbinsyre:

  • Denne effektive formen for rent C-vitamin er kjent for sine overlegne antioksidantfordeler og bidrar med å nøytralisere frie radikaler, beskytter mot oksidativt stress og gir synlige anti-age-fordeler.

  • 1 % E-vitamin (alfa-tokoferol):

  • Denne formen for vitamin E nøytraliserer frie radikaler og fyller opp hudens lipider.

  • 0,5 % Ferulsyre:

  • Ferulsyre er en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler og booster antioksidantfordelene til vitamin C og E.

PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device