Main content
AERATED SILICA CLP

L-ASKORBINSYRE (C-VITAMIN)INGREDIENT 101

L-askorbinsyre er den kjemiske betegnelsen for C-vitamin, samme C-vitamin som finnes i sitrusfrukter, paprika, jordbær og andre frukter og grønnsaker. C-vitamin i kosten er viktig for riktig tilførsel av næringsstoffer og gjør mer enn å styrke immunforsvaret. Det er en antioksidant som bidrar til å beskytte huden for å redusere påvirkningen forårsaket av soleksponering og andre miljøfaktorer som fører til aldringstegn. Bruk av C-vitamin kan også bidra til å redusere rynker og fine linjer ved å forbedre elastisiteten og fastheten i huden, som blir redusert med alderen.

C-vitamin i hudpleie er en effektiv ingrediens som supplerer andre høytytende ingredienser for å bidra til god kvalitet på huden og forbedre hudens velvære, som lett blir påvirket av miljøpåvirkninger. C-vitamin kan brukes på fet, normal, tørr og sensitiv hud. Påfør noen dråper L-askorbinsyre om morgenen hver dag for optimalt resultat.

Flere fordeler med C-vitamin i hudpleie:

  • Passer til de fleste hudtyper.
  • Kan virke beroligende på solbrent hud.
  • Bidrar til en jevnere hudtone.
  • Bidrar til optimal hudkvalitet.


 C E Ferulic serum

C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

Dette serumet tilbyr effektiv beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger, nøytraliserer frie radikaler og etterlater huden strammere, jevnere og strålende.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml
AOX+ Eye Gel

AOX+ EYE GEL® PLEIE FOR HUDEN RUNDT ØYNE

Opplev SkinCeuticals AOX+ Eye Gel®-pleie til huden rundt øynene. Denne formelen er beriket med antioksidantene phloretin, L-askorbinsyre og ferulsyre.

SERUM 10® MED ANTIOKSIDANTER

SERUM 10® MED ANTIOKSIDANTER

Opplev Serum 10® som er et serum med antioksidantene L-askorbinsyre (C-vitamin) og ferulsyre. Dette serumet er bra for sensitiv hud og beskytter mot ytre miljøpåvirkninger.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml
Silymarin CF serum

SILYMARIN CF® SERUM

Opplev Silymarin CF® serum med C-vitamin som bidrar med å beskytte fet hud med tendenser til urenheter mot ytre miljøpåvirkninger. Denne formelen er klinisk dokumentert og reduserer oksidativt stress og urenheter.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml
Phloretin CF serum

PHLORETIN CF® SERUM

Opplev Phloretin CF® som bidrar med å beskytte huden mot ytre miljøpåvirkninger og skadelige frie radikaler. Formelen, som består av antioksidanter, bidrar med å redusere synligheten av pigmenteringer.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device