Main content

Tillatelsesvilkår for brukerinnhold

Vi elsker å høre fra deg og når du deler det med oss. Disse tillatelsesvilkårene for brukerinnhold, sammen med våre retningslinjer for personvern og generelle vilkår for bruk av nettstedet gjelder hvis du laster opp innhold (f.eks. bilder eller anmeldelser) til våre nettsteder, hashtags, sosiale sider eller hvis du svarer "ja" på en forespørsel fra oss om å gjenoppta -bruk innholdet ditt.

Disse tillatelsesvilkårene for brukerinnhold gir ditt samtykke til SkinCeuticals og våre foreldre, L'Oreal, tilknyttede selskaper og tredjepartsleverandører (samlet "SkinCeuticals") som følger:

Du gir SkinCeuticals en verdensomspennende, royaltyfri, ikke-eksklusiv, overførbar rett til å bruke dine video(er), bilder og/eller annet innhold som er lagt ut på nettet (f.eks. Instagram, Facebook, Twitter eller annen plattform) i tillegg til de du har merket med #SkinCeuticals eller en SkinCeuticals-kampanje-hashtag sammen med håndtaket for sosiale medier, brukernavn på sosiale medier, profilbilde, bildetekst og stedsinformasjon du kan ha inkludert i innholdet ditt («Brukerinnhold») i alle medier, inkludert men ikke begrenset til på nettsidene, sosiale mediesider og andre digitale medier, nyhetsbrev, forhandlernettsteder, tredjepartssider, trykt materiale, butikkmateriell, TV og andre kringkastingsmedier, for markedsføring og/eller reklame. SkinCeuticals kan bruke, reprodusere, modifisere, slette i sin helhet, tilpasse, publisere, oversette, lage avledede verk på hvilken som helst måte etter eget skjønn.

Du representerer og garanterer at du eier alle rettigheter i og til brukerinnhold, du har tillatelse fra enhver person(er) som vises i brukerinnhold til å gi rettighetene her, du er ikke mindreårig.

Brukerinnholdet er et sant og nøyaktig uttrykk for din ærlige tro basert på bruk av SkinCeuticals-produkter og at du har og vil avsløre mottak av gratis produkter eller insentiver i bytte for å gi brukerinnhold.

Du frigir herved, avskriver og godtar å holde SkinCeuticals og enhver person som opptrer på SkinCeuticals' vegne skadefri fra ethvert ansvar knyttet til brukerinnholdet på noen måte.

Du samtykker til SkinCeuticals’ innsamling av all personlig informasjon du oppgir, og SkinCeuticals’ bruk og utlevering av den personlige informasjonen i forbindelse med bruken av brukerinnholdet ditt som beskrevet ovenfor. Din personlige informasjon kan bli overført til eller tilgjengelig over hele verden, og kan deles med tilknyttede selskaper eller andre pålitelige tredjeparter som jobber på SkinCeuticals’ vegne. Ved å legge ut brukerinnhold med noen Hashtag(er) eller på annen måte gi SkinCeuticals personlig informasjon, godtar du slik innsamling, bruk, avsløring, overføring og behandling av informasjonen din i samsvar med disse tillatelsesvilkårene, SkinCeuticals' personvernerklæring og gjeldende lover og forskrifter for personvern.

Orientation message
For the best experience, please turn your device