Main content

SKINCEUTICALS HUDPLEIEINGREDIENSER

Utforsk ingrediensene i våre hudpleieprodukter. Les om ingrediensene våre fra baicalin til vitamin E og finn ut hvordan hver enkelt av dem fungerer for å forbedre spesifikke hudtilstand.

SKINCEUTICALS HUDPLEIEINGREDIENSER

Utforsk ingrediensene i våre hudpleieprodukter. Les om ingrediensene våre fra baicalin til vitamin E og finn ut hvordan hver enkelt av dem fungerer for å forbedre spesifikke hudtilstand.

SE ALFABETISK

ALGEEKSTRAKTER

Alger viser til en enkel gruppe akvatiske organismer som kan utføre fotosyntese. Innen hudpleie har enkelte algeekstrakter vist seg å ha mykgjørende og lindrende egenskaper, som kan tilføre huden en rekke næringsstoffer.
Inneholder: Daily Moisture

AZELAIC ACID (AZELAINSYRE)

Azelainsyre er en allsidig hudpleieingrediens som har vist seg å ha antioksiderende og andre gunstige egenskaper. Azelainsyre kan bidra til å forbedre synligheten av misfarginger, klarhet og andre ujevnheter i huden.
Inneholder: Phyto A+ Brightening Treatment

BAICALIN

Baicaliner en flavonoid antioksidant som utvinnes fra røttene til praktskjoldbærer, og er en potent antioksidant med hudpleiende egenskaper som bidrar til å beskytte huden mot miljøfaktorer.
Inneholder: Resveratrol B E

BLUEBERRY EXTRACT (BLÅBÆREKSTRAKT)

Blåbærekstrakt er et ekstrakt med en antioksiderende effekt som styrker hudens matrise og motvirker dannelsen av rynker.
Inneholder: A.G.E. Interrupter Advanced, A.G.E. Eye Complex

CERAMIDER

Ceramider er voksaktige lipidmolekyler som finnes naturlig i stratum corneum, det ytterste hudlaget, og som spiller en viktig rolle for hudens lipidbarrierefunksjon. Ceramider arbeider sammen for å øke hudens fuktighetsnivå og fremme en optimal barrierefunksjon. SkinCeuticals ceramider er syntetisk formulert for å være bioidentiske med hudens naturlige ceramider.
Inneholder: Triple Lipid Restore 2:4:2


CUCUMBER EXTRACT (AGURKEKSTRAKT)

Dette agurkekstraktet inneholder C-vitamin og aminosyrer som er kjent for å berolige huden, samt tilføre næring og fukt.
Inneholder: Phyto Corrective, Phyto Corrective Mask

CITRIC ACID (SITRONSYRE)

En alfahydroksysyre av naturlig opprinnelse SOM bidrar til å stimulere cellefornyelsen ved å eksfoliere huden. Finnes også naturlig i sitrusfrukt.
Inneholder: Blemish + Age Defense


E-VITAMIN (ALPHA-TOKOFEROL)

Denne kraftige antioksidanten er en potent form for E-vitamin, og den kan ekstraheres syntetisk eller utvinnes naturlig fra en rekke næringsmidler, for eksempel vegetabilske oljer. Alfa-tokoferol er en kilde til E-vitamin som spiller en viktig rolle i å nøytralisere frie radikaler, fukte huden og forbedre forekomsten av synlig aldring.
Inneholder: C E Ferulic®, Resveratrol B E, Daily Moisture

FETTSYRER

Fettsyrer finnes naturlig i en rekke animalske og vegetabilske kilder, inkludert fisk, frø og nøtter, og bidrar til å bevare hudens lipidstruktur for å optimalisere den totale lipidbalansen. SkinCeuticals bruker kun vegetabilske kilder til vitamin B5 i sine formler.
Inneholder: Triple Lipid Restore 2:4:2

FERULIC ACID (FERULSYRE)

Ferulsyre nøytraliserer frie radikaler og kompletterer de antioksiderende egenskapene til C- og E-vitamin. Denne kraftige antioksidanten finnes i celleveggene på planter som hvete, ris, peanøtter, appelsiner og epler.
Inneholder: C E Ferulic®, AOX+ Eye Gel, Serum 10,Silymarin CF, Phloretin CF®

GLAUCINE (GLAUCIN)

Glaucin utvinnes fra den gule valmueplanten og er en alkaloidforbindelse som spiller en viktig rolle for huden, blant annet gjennom å styrke hudens evne til å beskytte seg mot synlige aldringstegn, samt gi huden et sunt og ungdommelig utseende.
Inneholder:Tripeptide-R Neck Repair

GLYSEROL

Denne kraftige fuktighetsgivende ingrediensen har vannbindende egenskaper som bidrar til å gi intens fuktighet. SkinCeuticals bruker kun vegetabilske glyserolkilder i sine formler.
Inneholder:Blemish + Age Cleanser, Clarifying Clay Masque

GLYCOLIC ACID (GLYKOLSYRE)

Glykolsyre hylles som den gylne normen innen kjemisk eksfoliering og er den minste AHA-syren (alfahydroksysyren). Denne kraftfulle ingrediensen er kjent for sin evne til å gi en jevn eksfoliering av huden ved å bidra til å fremme cellefornyelsen, for å forbedre utseendet på fine linjer, hudtekstur, hudtone og glød. Glykolsyre er en effektiv ingrediens for ulike hudtilstander, inkludert matt hud, ujevn tekstur og hudtone, samt kviser.
Inneholder: Glycolic Renewal Cleanser, Glycolic 10 Renew Overnight, Blemish + Age Defense, Blemish + Age Cleanser

HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er en utmerket fuktighetsgiver når den påføres huden. En kraftig fuktighetsgiver som gir langvarig fuktighet og forbedrer hudens tekstur.
Inneholder: H.A. Intensifier, Hydrating B5 Gel, Retexturing Activator, Phyto Corrective Gel, Hydrating B5 Mask, Phyto Corrective Mask, Antioxidant Lip Repair

HYDROXYETHYL UREA

Denne fuktighetsbevarende ingrediensen er syntetisk fremstilt og bidrar til å fylle på og bevare hudens fuktighetsnivå. I tillegg til sin kraftige fuktighetsgivende evne bidrar den også til å stimulere cellefornyelsen på hudoverflaten.
Inneholder: Retexturing Activator

HEPES

Denne syntetisk fremstilte syren aktiverer naturlige enzymer i huden for å bidra til å bryte bindingene som binder døde hudceller til overflaten, for å gi en jevn eksfoliering.
Inneholder: Retexturing Activator, Simply CleanKOMBUCHA

Denne ingrediensen av naturlig opprinnelse er et biprodukt fra tegjæringsprosessen, som er kjent for å mykgjøre huden og gi den en strålende glød.
Inneholder: Retexturing Activator

L-ASKORBINSYRE (C-VITAMIN)

C-vitamin (l-askorbinsyre) finnes naturlig i frukt og grønnsaker og er kjent for sine kraftige antioksiderende egenskaper. I sin rene form bidrar C-vitamin til å nøytralisere frie radikaler for å beskytte mot oksidativt stress og gir synlige antiageing-fordeler. SkinCeuticals C-vitamin-antioksidanter passer til alle hudtyper og er nøye sammensetning for økt effektivitet, absorpsjon og stabilitet.
Inneholder: C E Ferulic®, AOX+ Eye Gel, Serum 10, Silymarin CF, Phloretin CF®

LHA (CAPROLOYL SALISYLSYRE)

Denne lipo-hydroksysyren er et derivat av salisylsyre og bidrar til å fremme cellefornyelsen via målrettet eksfoliering. Den har også vist seg å fjerne tilstoppede porer og forfine hudoverflaten.
Inneholder: Blemish + Age Defense, Blemish + Age Cleanser, Blemish + Age Toner


NATURLIG KOLESTEROL

Kolesterol finnes naturlig i kroppen og et av de dominerende lipidene som finnes i huden. I hudpleieprodukter er denne ingrediensen kjent for å øke gjenopprettingen av hudbarrieren i aldrende hud. SkinCeuticals naturlige kolesterol er utvunnet fra en renset isolering av ullvoks.
Inneholder: Triple Lipid Restore 2:4:2

NIKOTINAMID (VITAMIN B3)

Vitamin B3 er et vannløselig vitamin som finnes naturlig i gjær, kjøtt, fisk, melk, egg, grønne grønnsaker, bønner og kornprodukter. Topisk påføring av nikotinamid har vist seg å styrke hudens fuktighetsbarriere og redusere synligheten av misfarging og ujevnheter.
Inneholder: Discoloration Defense Serum, Advanced Brightening UV Defense SPF50, A.G.E. Interrupter Advanced

OLIVE LEAF EXTRACT (OLIVENBLADEKSTRAKT)

Dette mykgjørende planteekstraktet er utvunnet fra olivenblader og er rikt på antioksidanter. Ekstraktets fuktighetsgivende egenskaper gjør at det har en velgjørende effekt på tørre hudtyper.
Inneholder: Phyto Corrective Gel, Phyto Corrective Mask

OPTISKE LYSSPREDERE

Optiske lysspredere er utformet for å reflektere og omdirigere lys, og bidrar til å spre lyset jevnt over en overflate. Innen hudpleie sprer optiske lysspredere lyset for å bidra til å minimere forekomsten av ujevnheter i huden eller ujevn hudtone rundt øynene.
Inneholder: A.G.E. Eye Complex

PHLORETIN (FLORETIN)

Floretin er en kraftig antioksidant som effektivt beskytter mot miljøskader som er forårsaket av frie radikaler, samtidig som den reduserer tegn på pigmentering og forbedrer den generelle hudtonen. Floretin inngår i SkinCeuticals Phloretin CF, Phloretin CF Gel og AOX+ Eye, og fordelene forsterkes av de andre antioksidantene i disse formuleringene.
Inneholder: Phloretin CF®, AOX+ Eye Gel

PHYTIC ACID (FYTINSYRE)

Denne effektive ingrediensen finnes naturlig i belgvekster og frø og har en dobbel virkning: Den har både en eksfolierende og oppklarende effekt på huden. Den bidrar til å motvirke de negative effektene av ytre faktorer som kan forårsake matthet, og øker i stedet hudens klarhet og glød.
Inneholder: Glycolic 10 Renew Overnight, Glycolic Renewal Cleanser

PHYTOSPHINGOSINE (FYTOSFINGOSIN)

Dette ceramidderivatet bidrar til å stimulere hudens naturlige gjenoppretting.
Inneholder: A.G.E. Interrupter

PROXYLANE™

Dette patenterte molekylet utvinnes fra bøk gjennom en grønn kjemisk prosess som også er miljøeffektiv og bidrar til å støtte hudens matrise og øke hudens fuktighetsnivå.
Inneholder: A.G.E. Interrupter, A.G.E. Eye Complex, H.A. Intensifier, A.G.E. Interrupter Advanced

PURPLE RICE EXTRACT (LILLA RISEKSTRAKT)

Lilla risekstrakt kommer fra oryza sativa, en rissort fra Kina, og bidrar til å bevare innholder av hyaluronsyre i huden.
Inneholder: H.A. Intensifier


RESVERATROL

Resveratrol er kjent som «the longevity molecule» og utvinnes fra drueskall, blåbær, bringebær og ulike planter, for eksempel tungras. Molekylet er kjent for sine kraftige antioksiderende egenskaper og antiageing-effekt, inkludert molekylets evne til å styrke hudens naturlige antioksiderende forsvarssystem, som bidrar til å nøytralisere frie radikaler.
Inneholder: Resveratrol B E

RETINOL

Retinol er en form for A-vitamin (retinolsyre) som er klinisk dokumentert å bidra til å forbedre utseendet på aldrende hud. Retinol har vist seg å bidra til å forbedre ujevn hudtone, fremme cellefornyelsen på hudoverflaten og forbedre forekomsten av fine linjer og rynker.
Inneholder: Retinol 0.3, Retinol 0.5, Retinol 1.0, Tripeptide-R Neck Repair

SALISYLSYRE

Salisylsyre er en effektiv ingrediens for deg med fet og akneutsatt hud, samt andre hudproblemer. Denne betahydroksysyren bidrar til å eksfoliere huden og forfine porene.
Inneholder: Blemish + Age Defense , Blemish + Age Toner, Blemish + Age Clenaser, Silymarin CF

SILYMARIN

Silymarin er en kraftig, naturlig utvunnet hudpleieingrediens som har antioksiderende egenskaper og den har vist seg å redusere lipidperoksidasjonen, som kan spres i urenheter.
Inneholder:Silymarin CF

THYME EXTRACT (TIMIANEKSTRAKT)

Dette planteekstraktet finnes naturlig i bladene og blomsten til timianplanten og er rikt på tymol, som er kjent for sine beroligende egenskaper.
Inneholder: Phyto Corrective Mask, Phyto Corrective Gel,Phyto A+ Brightening Treatment, Phyto Corrective Essence Mist

TITANIUM DIOXIDE (TITANDIOKSID)

Titandioksid er et mineral som brukes som et mineralsk UV-filter. Dette UV-filteret bidrar til å beskytte mot UV-stråling ved å danne en film på huden som reflekterer strålingen.
Inneholder: Mineral Radiance UV Defense SPF 50

TRANEXAMSYRE (TRANEKSAMSYRE)

Traneksamsyre brukes ofte i dermatologi for å motvirke pigmenteringer på huden og er en kraftig ingrediens som er kjent for sin evne til å gjøre pigmetneringer mindre synlige.
Inneholder: Discoloration Defense

TRANSLUCENT COLOR SPHERES (GJENNOMSIKTIGE FARGESFÆRER)

Denne forbedrede teknologien av jernoksidsfærer styrker hudens naturlige hudtone og glød, samtidig som den gir en universell fargenyanse som passer til de fleste hudtoner.
Inneholder: Mineral Radiance UV Defense SPF 50

TRI-PEPTIDE (TRIPEPTID)

Peptider er forbindelser som består av to eller flere lenkede aminosyrer. Antallet aminosyrer som inngår i et peptid avgjør om det er et dipeptid (to peptider), tripeptid (tre peptider) eller flere.
Inneholder: Tripeptide-R Neck Repair


VITAMIN B5

Dette essensielle næringsstoffet, som også kalles pantotensyre, finnes naturlig i laks, avokado, solsikkefrø, brokkoli med mer. Vitamin B5 bidrar til å stimulere hudens naturlige gjenoppretting. SkinCeuticals bruker kun vegetabilske kilder til vitamin B5 i sine formler.
Inneholder: Hydrating B5 Gel, Hydrating B5 Mask

Orientation message
For the best experience, please turn your device