Main content

Dermokosmetik

MED DET N°1 MEDISINSKE ESTETISKE HUDPLEIEMERKET GLOBALT

Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.
Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.

Som det N°1 medisinsk estetisk hudpleiemerke globalt, tilbyr vi avansert hudpleie støttet av vitenskap. Vår integrerte tilnærming til hudpleie er støttet av flere tiår med forskning og ekspertise på antioksidanter, slik at kundene er sikret optimale resultater.

Våre dermokosmetiske produkter, som er eksklusivt tilgengelige via hudplejeeksperter, er utviklet for å fungere i synergi med estetiske prosedyrer, som er vitenskapelig dokumentert å forbedre hudens velvære. Våre sertifiserte SkinCeuticals-eksperter er her for å sette sammen skreddersydde rutiner rettet mot dine spesifikke behov.

FÅ EN OVERSIKT OVER MILEPÆLER I VÅR MEDISINSKE ARV

LÆR MER OM ESTETISKE BENHANDLINGER

HVORDAN STARTET HISTORIEN VÅR?

Dr. Pinnell endret oppfattelsen av antioksidanter gjennom hans forskning, kunnskap og dedikasjon til hudvitenskap, som ble helt avgjørende for etableringen av SkinCeuticals som en autoritet på antioksidanter

Hans vitenskapelige funn er publisert i fagfellevurderte tidsskrifter og funnene er siden blitt universelt aksepterte innenfor det dermatologiske miljøet. Som en av vår tids høyest respekterte leger og forskere på hud, har Dr. Sheldon Pinnell blitt tildelt mange priser og utmerkelser.

Dr. Sheldon Pinnell

Grunnlegger av SkinCeuticals

SETT EN NY STANDARD FOR DIN HUDS VELVÆRE

Hvordan kan du være sikker på hva huden din trenger?

FINN DIN PROFESJONELLE KLINIKK

Finn din nærmeste SkinCeuticals Partner 

for avanserte hudbehandlinger.

UTFORSK HUDPLEIERUTINER BASERT PÅ DIN HUDTILSTAND

Orientation message
For the best experience, please turn your device