Main content

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Opplev SkinCeuticals Discoloration Defense-serum som er en ekte multitasker. Dette serumet jobber på tre fronter for å lysne og jevne hudtonen.

Discoloration Defense serum® fra SkinCeuticals er et kraftig serum velegnet for hud med hyperpigment ... Les hele beskrivelsen

Discoloration Defense serum

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Opplev SkinCeuticals Discoloration Defense-serum som er en ekte multitasker. Dette serumet jobber på tre fronter for å lysne og jevne hudtonen.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Discoloration Defense serum® fra SkinCeuticals er et kraftig serum velegnet for hud med hyperpigmentering. Dette effektive serumet er en såkalt dark spot corrector som sørger for en jevnere hudtone. Den avanserte og klinisk dokumenterte formelen jobber for å redusere pigmentering og synligheten av melasma forårsaket av for eksempel solens UV-stråler, hormonelle forandringer og arr etter urenheter.

Serumet inneholder en effektiv kombinasjon av 3 % tranexamsyre, 1 % kojinsyre, 5 % niacinamid og 5 % hepes. Tranexamsyre hjelper til med å styrke, lysne og revitalisere huden, mens kojicsyre, som utvinnes fra sopp, har en naturlig lysende effekt på huden. Niacinamid er en variant av vitamin B, som har mange forskjellige positive egenskaper for huden – det har en pleiende, beroligende og glattende effekt, samtidig som det gir glød til ansiktet. Hepes, som står for hydroxyethylpiperazin ethane sulfonic acid, er en skånsom kjemisk eksfoliering som fjerner døde hudceller og dermed virker regenererende på huden.

Disse fire nøkkelingrediensene jobber aktivt sammen og utfyller hverandre effektivt. Tilstedeværelsen av hepes gjør det spesielt viktig å bruke solkrem siden huden krever ekstra beskyttelse etter en kjemisk peeling.
Discoloration Defense serum har fokus på synlige pigmentforandringer og jobber for å jevne ut hudtonen og gi en mer ensartet hud. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Reduserer synligheten av pigmentering
• Lyser opp og jevner ut hudtonen
• Styrker følelsen av fasthet i huden

Skinceuticals How to Use

Bruk Discoloration Defense Serum 2 ganger daglig som en del av hudpleierutinen din. Påfør 3-5 dråper på rent og tørt ansikt. Hvis det brukes om morgenen, bruk i tillegg en solkrem med en bredspektret SPF. Begrens soleksponering ved bruk av produktet.

Unngå å bruke produktet på irritert eller uren hud.
Hepes
Hjelper med å bryte ned bindingen som forbinder de døde hudcellene til hudens overflate for å fasilitere en jevn hudtone.

Niacinamid
Også kjent som vitamin B3, er det et vannløselig vitamin som bidrar til å redusere pigmentering.

Tranexaminsyre
Reduserer hastigheten hvor misfarging dannes på hudens overflate.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device