Main content

RETINOL 0.5 NATTKREM

Opplev SkinCeuticals Retinol 0.5 nattkrem som gjennom en konsentrert formel med retinol reduserer aldringstegn, pigmentering og urenheter.

Retinol 0.5® fra SkinCeuticals er en effektiv nattkrem med retinol. Retinol er en type vitamin A som ... Les hele beskrivelsen

Retinol 0.5

RETINOL 0.5 NATTKREM

Opplev SkinCeuticals Retinol 0.5 nattkrem som gjennom en konsentrert formel med retinol reduserer aldringstegn, pigmentering og urenheter.

Loading...
Finn en klinikk
Retinol 0.5® fra SkinCeuticals er en effektiv nattkrem med retinol. Retinol er en type vitamin A som reduserer synlige aldringstegn samtidig som porene minimeres og urenheter reduseres.

Retinol 0.5® anbefales til personer som har brukt retinol i sin hudpleierutine tidligere, for eksempel Retinol 0.3® fra SkinCeuticals. Det er en veldig potent nattkrem som inneholder 0,5 % retinol. Kremen er også formulert med beroligende bisabolol, ekstrahert fra kamilleekstrakt, som minimerer hudirritasjon samtidig som den beroliger, fukter og desinfiserer.

Vi anbefaler retinoldosering som følger:

• Retinol 0.3 %: Passer for hud som ikke er vant til retinol
• Retinol 0.5 %: Passer for hud som har brukt retinol 0.3
• Retinol 1.0 %: Passer for vante retinolbrukere

Den avanserte formelen er basert på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologien innen hudpleie. Vårt innovative system fanger opp og stabiliserer retinol uten å innkapsle det for å sikre at produktet frigjøres sakte og konsistent. Dette gjør at produktet stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens struktur for å gjøre fine linjer, rynker og pigmentforandringer mindre synlige.

Husk å lese bruksanvisningen før bruk.
SkinCeuticals Retinol 0.5 er laget med effektivitet og stabilitet i tankene. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Øker cellefornyelsen
• Reduserer synlig forekomsten av fine linjer, rynker, pigmentforandringer og urenheter
• Reduserer størrelsen på porene
• Et beroligende kompleks som beroliger huden
Bruk Retinol 0.5 nattkrem som en del av hudpleierutinen din om kvelden. Påfør en ertestørrelse av produktet på ren, tørr hud, unngå øyeområdet. For best resultat, vent minst 30 minutter før du bruker andre hudpleieprodukter.

I starten bør produktet kun brukes en til to ganger i uken. Frekvensen kan deretter økes gradvis avhengig av toleranse. Ved ubehag i huden, fordel påføringen over tid for å la huden venne seg til produktet.

Retinol kan øke hudens lysfølsomhet. Bruk alltid bredspektret solbeskyttelse når du bruker dette produktet. Unngå direkte kontakt med øynene. Kun for utvortes bruk.
• Innkapslet retinol for en jevn mengde
• Beriket med et beroligende kompleks av bisabolol og boswellia serrata
• Spesialutviklet pakning slik at det opprettholdes en optimal stabilitet

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device