Main content

Antiaging-kremer
som
reduserer
aldringstegn

kvinde med rynker omkring øjnene


Når vi blir eldre, gjennomgår huden ulike endringer, som redusert cellefornyelse og elastin, noe som kan føre til fine linjer och rynker. Men ved hjelp av antiaging-kremer kan vi fukte, gi næring og redusere flere av disse tegnene på huden vår, og opprettholde et strålende og ungdommelig utseende. Oppdag våre antiaging-kremer, hva de er til for, hvordan du påfører dem og mye mer. Så la oss dykke ned og oppdage hemmelighetene bak velpleid hud!

Hva er antiaging-kremer til for?

Hensikten med antiaging-kremer er å redusere tegnene på aldring av huden, og oppnå en strålende hud.

Disse kremene inneholder vanligvis aktive ingredienser som virker i huden og bidrar til å gi en jevnere hudtone, fukte og gi næring til huden, redusere synligheten av rynker, tynne linjer og flekker, samt jevne ut hudens tekstur.

Vi snakker om aktive ingredienser som blant annet hyaluronsyre, lipider og andre mykgjørende stoffer, niacinamid, hydroksysyrer og retinol.

Det er godt å følge en daglig rutine for å bidra til å opprettholde velpleid hud og redusere aldringstegn. Med riktig valg og kontinuerlig bruk kan hudpleieprodukter med antiaging-effekt bidra til å redusere de synlige tegnene på aldring og forbedre hudens generelle velvære.

kvinde med rynker omkring øjnene

Hvilken type kremer anbefaler hudleger mot rynker?

Hvis du ønsker å redusere aldringstegn, foreslår dermatologer å investere i produkter som inneholder kvalitetsingredienser som bidrar til å forbedre hudens utseende.

 1. Retinol, en form for A-vitamin, er en av de mest kjente aktive ingrediensene. Ved bruk fremmer retinol cellefornyelsessyklusen, som bidrar til å dempe uttrykkslinjer, rynker og urenheter. Når du begynner å bruke denne ingrediensen, anbefale vi at du starter med en lav konsentrasjon og et visst intervall mellom hver bruk, for å minimere eventuell normal innledende hudirritasjon som vanligvis oppstår med retinoider.
 2. Eksfolierende ingredienser: ved ujevn hudtekstur i ansiktet eller nedsatt cellefornyelse har huden godt av bruk av eksfolierende aktive stoffer som salisylsyre eller glykolsyre.
 3. Hyaluronsyre er en av de mest kjente ingrediensene i flere ansiktsbehandlinger. Ingrediensen har evnen til å holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, så den er svært effektiv til å fukte huden og gi den et jevnere utseende.

Når du velger en anti-aging ansiktskrem, er det viktig å ta hensyn til hudtypen din og dens spesifikke behov. I tillegg til å bruke antiaging-kremer anbefaler dermatologer at man følger sunne vaner for å ta vare på seg selv og huden på best mulig måte. Dette betyr at man daglig bruker solkrem og produkter med antioksidantvirkning, avstår fra røyking og overdrevent alkoholforbruk, spiser et balansert kosthold som er rikt på antioksidanter og nyttige fettstoffer, drikker mye vann, får nok søvn og unngår stress. Med en kombinasjon av en sunn livsstil og de riktige antiaging-kremene kan du få en mer velpleid, jevnere, fastere og mer strålende hud uansett alder.Hvordan bruker man antiaging-kremer?

1. Rens

Når du ønsker å redusere effektene av aldring av huden og generelt følge en hudpleierutine, må du huske å starte med rens av ansiktet. Velg en mild, men effektiv rens som er skånsom mot huden og rengjør den i dybden, slik at all smuss og makeup fjernes. Dette bidrar til at ditt valgte produkt absorberes mer effektivt.

2. Påføring av anti-aging krem

Når ansiktet er tørt og etter påføring av antioksidantserumet, tar du en liten mengde anti-aging krem og masserer den med sirkulær bevegelser inn i huden i ansiktet og på halsen til den er helt absorbert. Vær nøye med å være konsekvent i påføringen, slik at du oppnår optimale resultater fra de beste anti-aging kremene. Avslutt med å påføre en effektiv solkrem for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling.

3. Inkludere antiaging-kremen i ansiktsrutinen din

Vi anbefaler imidlertid at du leser og følger instruksjonene på produktemballasjen eller etiketten for anbefalt metode og påføringshyppighet. Noen produkter bør kun påføres om natten, mens andre kan brukes to ganger om dagen. Følg instruksjonene nøye for å få optimale resultater med de beste antiaging-kremene.

kvinde med rynker omkring øjnene


Er anti-aging kremer egnet for ung hud?

Generelt er anti-aging kremer utviklet for hud som viser synlige tegn på aldring, som rynker, fine linjer, pigmentering og redusert fasthet. Men hvis du er i 20- eller 30-årsalderen, er det nå det beste tidspunktet å begynne å bruke et mildt anti-aging hudpleieprodukt for å redusere de første tegnene på aldring.

Se spesielt etter kremer med antioksidanter og fuktighetsgivende aktive ingredienser som er bra for huden, siden de kan bidra til å holde huden fuktet og beskytte mot frie radikaler som kan forårsake oksidativt stress på huden. På den måten begynner du å redusere forekomsten av synlige aldringstegn og optimaliserer en velpleid hud.

Når du velger et antiaging-produkt til ung hud, er det viktig at du velger formler med tilpassede ingredienser og virkning. Hvis du ikke har svært tørr hud, bør du unngå kremer som er for fete eller tunge. Velg i stedet produkter som er spesielt tilpasset huden din.

Oppsummert kan man si at antiaging-kremer kanskje ikke er nødvendige for unge mennesker, men de kan virkelig være fordelaktige. Ved å starte med en anti-aging hudpleierutine tidlig, kan du holde huden din strålende og velpleid i mange år fremover.

De beste antiaging-kremene etter fylte 40 år

Når kvinner når 40 år, kan huden begynne å vise aldringstegn, som fine linjer, rynker og enkelte mørke flekker. For å redusere disse effektene er det viktig å investere i de beste antiaging-kremene i 40-årene for å styrke hudens kvalitet. Hos SkinCeuticals tilbyr vi en rekke anti-aging hudpleieprodukter for å forebygge rynker eller begynne å redusere dem, hver med en unik kombinasjon av ingredienser og klinisk dokumenterte fordeler. Finn ut hvilken som passer til din hudtype og dine spesifikke behov.

Først og fremst må du huske at for å få optimal ytelse og effektivitet fra en antiaging-krem, er det viktig å sette sammen en god hudpleierutine.

 • Husk å rense huden med en egnet rens før du påfører kremen, slik at du er sikret optimal absorpsjon. Du kan bruke en ansiktsvann som supplement til rensen.
 • Husk å inkludere et antioksidantserum for å beskytte huden mot oksidativt stress.
 • Påfør deretter en liten mengde krem og masser med myke oppadgående bevegelser til den er absorbert, unngå øyepartiet.
 • Avslutt med å påføre en effektiv solkrem for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling.


EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

Emollience fra SkinCeuticals er en rik, styrkende ansiktskrem med planteekstrakter og oljer som gjenoppretter og opprettholder fuktigheten samtidig som den pleier huden.

Anti-aging krem for tørr og fuktfattig hud

Hvis huden din er tørr og mangler fuktighet, er Emollience vår beste løsning for at huden igjen skal bli med god hudkvalitet. Den inneholder en unik kombinasjon av naturlige ekstrakter og eteriske oljer, som gjør den til en perfekt nærende og fornyende fuktighetskrem til ansiktet for tørr og sensitiv hud. Denne fuktighetskremen for ansiktet har en myk og delikat formel med en tekstur som er lett å påføre.

 • Fukter huden
 • Absorberes raskt og jevnt


Antiaging-krem for normal, kombinert eller fet hud

Hvis du derimot har normal, kombinert eller fet hud, vil Daily Moisture være din beste allierte. Det er en fuktighetskrem til ansiktet som takket være sin sammensetning med E-vitamin, tre næringsrike algeekstrakter og et kompleks av syv botaniske ekstrakter kan gi lett og langvarig fuktighet til normal og fet hud, samtidig som den bidrar til å redusere porestørrelsen.

 • Gir og opprettholder fuktigheten
 • Formulert med botaniske ekstrakter som bidrar til å redusere porestørrelsen
 • Beskytter huden mot miljøpåvirkninger
 • Etterlater huden med en glatt, ikke-fet finish

DAILY MOISTURE

Daily Moisture krem

DAILY MOISTURE

Daily Moisture er en lett og poreduserende ansiktskrem som pleier og fukter huden uten å virke fet på huden. Ideell for normal, kombinert eller fet hud.Våre beste antiaging-kremer for de over 50 år

Når vi blir eldre, reduseres hudens fasthet, og rynkene blir mer synlige. Våre beste antiaging-kremer for personer over 50 år bør inneholde aktive ingredienser som er ment å redusere spesifikke aldringstegn, som rynker, mørke flekker eller tørrhet.

TRIPLE LIPID RESTORE

Anti-aging hudpleie med høy konsentrasjon av lipider

Med alderen blir huden mer utsatt for å miste lipider, naturlige komponenter som finnes på hudoverflaten, hvorav de vanligste er ceramider, naturlig kolesterol og frie fettsyrer.

Her anbefaler vi Triple Lipid Restore 2:4:2 cream, en innovativ antiaging-krem som korrigerer lipidbalansen takket være sin formulering med forholdet 2:4:2 ( ceramider- kolesterol- fettsyrer) med hovedvekt av kolesterol, som bidrar til å styrke hudens ytre barriere og fremme cellefornyelsen, samtidig som den reduserer de synlige tegnene på for tidlig aldring.

Den har klinisk dokumentert effekt når det gjelder å forbedre hudens utseende med hensyn til jevnhet, slapphet, porer og glød.Avansert anti-aging hudpleie som reduserer synlige aldringstegn

Hvis du merker dypere rynker, slapp hud i ansikt og hals og mangel på tone, er vår beste antiaging-krem fra 50 år, nye A.G.E. Interrupter Advanced fra SkinCeuticals. Dette er et produkt som takket være et optimalt utvalg og konsentrasjonen av aktive ingredienser reduserer synlige aldringstegn. Formelen bidrar til å redusere rynker og redusere tap av fasthet, for å forbedre hudens utseende og fuktighet.

 • Huden føles synlig fastere og definert
 • Fyller på med fuktighet for å jevne ut fine linjer og rynker
 • Reduserer følelsen av tørrhet og mangel på komfort

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED

A.G.E Interrupter Advanced

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSKREM

Opplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, en multikorrigerende ansiktskrem som bremser hudens naturlige aldringsprosess ved å hjelper fyldigere hudHvis du finner den kremen som passer best til huden din og hudens behov, kombinerer dette med sunne livsstilsvaner, kommer du til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Antiaging-kremer som reduserer aldringstegn

kvinne med rynker rundt øynene


Når vi blir eldre, gjennomgår huden ulike endringer, som redusert cellefornyelse og elastin, noe som kan føre til fine linjer och rynker. Men ved hjelp av antiaging-kremer kan vi fukte, gi næring og redusere flere av disse tegnene på huden vår, og opprettholde et strålende og ungdommelig utseende. Oppdag våre antiaging-kremer, hva de er til for, hvordan du påfører dem og mye mer. Så la oss dykke ned og oppdage hemmelighetene bak velpleid hud!

Hva er antiaging-kremer til for?

Hensikten med antiaging-kremer er å redusere tegnene på aldring av huden, og oppnå en strålende hud.

Disse kremene inneholder vanligvis aktive ingredienser som virker i huden og bidrar til å gi en jevnere hudtone, fukte og gi næring til huden, redusere synligheten av rynker, tynne linjer og flekker, samt jevne ut hudens tekstur.

Vi snakker om aktive ingredienser som blant annet hyaluronsyre, lipider og andre mykgjørende stoffer, niacinamid, hydroksysyrer og retinol.

Det er godt å følge en daglig rutine for å bidra til å opprettholde velpleid hud og redusere aldringstegn. Med riktig valg og kontinuerlig bruk kan hudpleieprodukter med antiaging-effekt bidra til å redusere de synlige tegnene på aldring og forbedre hudens generelle velvære.

kvinde med rynker omkring øjnene


Hvilken type kremer anbefaler hudleger mot rynker?

Hvis du ønsker å redusere aldringstegn, foreslår dermatologer å investere i produkter som inneholder kvalitetsingredienser som bidrar til å forbedre hudens utseende.

 1. Retinol, en form for A-vitamin, er en av de mest kjente aktive ingrediensene. Ved bruk fremmer retinol cellefornyelsessyklusen, som bidrar til å dempe uttrykkslinjer, rynker og urenheter. Når du begynner å bruke denne ingrediensen, anbefale vi at du starter med en lav konsentrasjon og et visst intervall mellom hver bruk, for å minimere eventuell normal innledende hudirritasjon som vanligvis oppstår med retinoider.
 2. Eksfolierende ingredienser: ved ujevn hudtekstur i ansiktet eller nedsatt cellefornyelse har huden godt av bruk av eksfolierende aktive stoffer som salisylsyre eller glykolsyre.
 3. Hyaluronsyre er en av de mest kjente ingrediensene i flere ansiktsbehandlinger. Ingrediensen har evnen til å holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, så den er svært effektiv til å fukte huden og gi den et jevnere utseende.

 4. Når du velger en anti-aging ansiktskrem, er det viktig å ta hensyn til hudtypen din og dens spesifikke behov. I tillegg til å bruke antiaging-kremer anbefaler dermatologer at man følger sunne vaner for å ta vare på seg selv og huden på best mulig måte. Dette betyr at man daglig bruker solkrem og produkter med antioksidantvirkning, avstår fra røyking og overdrevent alkoholforbruk, spiser et balansert kosthold som er rikt på antioksidanter og nyttige fettstoffer, drikker mye vann, får nok søvn og unngår stress. Med en kombinasjon av en sunn livsstil og de riktige antiaging-kremene kan du få en mer velpleid, jevnere, fastere og mer strålende hud uansett alder.

  Hvordan bruker man antiaging-kremer?

  1. Rens

  Når du ønsker å redusere effektene av aldring av huden og generelt følge en hudpleierutine, må du huske å starte med rens av ansiktet. Velg en mild, men effektiv rens som er skånsom mot huden og rengjør den i dybden, slik at all smuss og makeup fjernes. Dette bidrar til at ditt valgte produkt absorberes mer effektivt.

  2. Påføring av anti-aging krem

  Når ansiktet er tørt og etter påføring av antioksidantserumet, tar du en liten mengde anti-aging krem og masserer den med sirkulær bevegelser inn i huden i ansiktet og på halsen til den er helt absorbert. Vær nøye med å være konsekvent i påføringen, slik at du oppnår optimale resultater fra de beste anti-aging kremene. Avslutt med å påføre en effektiv solkrem for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling.

  kvinde med rynker omkring øjnene


  3. Inkludere antiaging-kremen i ansiktsrutinen din

  Vi anbefaler imidlertid at du leser og følger instruksjonene på produktemballasjen eller etiketten for anbefalt metode og påføringshyppighet. Noen produkter bør kun påføres om natten, mens andre kan brukes to ganger om dagen. Følg instruksjonene nøye for å få optimale resultater med de beste antiaging-kremene.

  Er anti-aging kremer egnet for ung hud?

  Generelt er anti-aging kremer utviklet for hud som viser synlige tegn på aldring, som rynker, fine linjer, pigmentering og redusert fasthet. Men hvis du er i 20- eller 30-årsalderen, er det nå det beste tidspunktet å begynne å bruke et mildt anti-aging hudpleieprodukt for å redusere de første tegnene på aldring.

  Se spesielt etter kremer med antioksidanter og fuktighetsgivende aktive ingredienser som er bra for huden, siden de kan bidra til å holde huden fuktet og beskytte mot frie radikaler som kan forårsake oksidativt stress på huden. På den måten begynner du å redusere forekomsten av synlige aldringstegn og optimaliserer en velpleid hud.

  Når du velger et antiaging-produkt til ung hud, er det viktig at du velger formler med tilpassede ingredienser og virkning. Hvis du ikke har svært tørr hud, bør du unngå kremer som er for fete eller tunge. Velg i stedet produkter som er spesielt tilpasset huden din.

  Oppsummert kan man si at antiaging-kremer kanskje ikke er nødvendige for unge mennesker, men de kan virkelig være fordelaktige. Ved å starte med en anti-aging hudpleierutine tidlig, kan du holde huden din strålende og velpleid i mange år fremover.

  De beste antiaging-kremene etter fylte 40 år

  Når kvinner når 40 år, kan huden begynne å vise aldringstegn, som fine linjer, rynker og enkelte mørke flekker. For å redusere disse effektene er det viktig å investere i de beste antiaging-kremene i 40-årene for å styrke hudens kvalitet. Hos SkinCeuticals tilbyr vi en rekke anti-aging hudpleieprodukter for å forebygge rynker eller begynne å redusere dem, hver med en unik kombinasjon av ingredienser og klinisk dokumenterte fordeler. Finn ut hvilken som passer til din hudtype og dine spesifikke behov.

  Først og fremst må du huske at for å få optimal ytelse og effektivitet fra en antiaging-krem, er det viktig å sette sammen en god hudpleierutine.

  1. Husk å rense huden med en egnet rens før du påfører kremen, slik at du er sikret optimal absorpsjon. Du kan bruke en ansiktsvann som supplement til rensen.
  2. Husk å inkludere et antioksidantserum for å beskytte huden mot oksidativt stress.
  3. Påfør deretter en liten mengde krem og masser med myke oppadgående bevegelser til den er absorbert, unngå øyepartiet.
  4. Avslutt med å påføre en effektiv solkrem for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling.

  Anti-aging krem for tørr og fuktfattig hud

  Hvis huden din er tørr og mangler fuktighet, er Emollience vår beste løsning for at huden igjen skal bli med god hudkvalitet. Den inneholder en unik kombinasjon av naturlige ekstrakter og eteriske oljer, som gjør den til en perfekt nærende og fornyende fuktighetskrem til ansiktet for tørr og sensitiv hud. Denne fuktighetskremen for ansiktet har en myk og delikat formel med en tekstur som er lett å påføre.

  • Fukter huden
  • Absorberes raskt og jevnt

  EMOLLIENCE

  EMOLLIENCE

  EMOLLIENCE

  Emollience fra SkinCeuticals er en rik, styrkende ansiktskrem med planteekstrakter og oljer som gjenoppretter og opprettholder fuktigheten samtidig som den pleier huden.  Antiaging-krem for normal, kombinert eller fet hud

  Hvis du derimot har normal, kombinert eller fet hud, vil Daily Moisture være din beste allierte. Det er en fuktighetskrem til ansiktet som takket være sin sammensetning med E-vitamin, tre næringsrike algeekstrakter og et kompleks av syv botaniske ekstrakter kan gi lett og langvarig fuktighet til normal og fet hud, samtidig som den bidrar til å redusere porestørrelsen.

  • Gir og opprettholder fuktigheten
  • Formulert med botaniske ekstrakter som bidrar til å redusere porestørrelsen
  • Beskytter huden mot miljøpåvirkninger
  • Etterlater huden med en glatt, ikke-fet finish

  DAILY MOISTURE

  Daily Moisture krem

  DAILY MOISTURE

  Daily Moisture er en lett og poreduserende ansiktskrem som pleier og fukter huden uten å virke fet på huden. Ideell for normal, kombinert eller fet hud.  Våre beste antiaging-kremer for de over 50 år

  Når vi blir eldre, reduseres hudens fasthet, og rynkene blir mer synlige. Våre beste antiaging-kremer for personer over 50 år bør inneholde aktive ingredienser som er ment å redusere spesifikke aldringstegn, som rynker, mørke flekker eller tørrhet.

  Anti-aging hudpleie med høy konsentrasjon av lipider

  Med alderen blir huden mer utsatt for å miste lipider, naturlige komponenter som finnes på hudoverflaten, hvorav de vanligste er ceramider, naturlig kolesterol og frie fettsyrer.

  Her anbefaler vi Triple Lipid Restore 2:4:2 cream, en innovativ antiaging-krem som korrigerer lipidbalansen takket være sin formulering med forholdet 2:4:2 ( ceramider- kolesterol- fettsyrer) med hovedvekt av kolesterol, som bidrar til å styrke hudens ytre barriere og fremme cellefornyelsen, samtidig som den reduserer de synlige tegnene på for tidlig aldring.

  Den har klinisk dokumentert effekt når det gjelder å forbedre hudens utseende med hensyn til jevnhet, slapphet, porer og glød.

  TRIPLE LIPID RESTORE  Avansert anti-aging hudpleie som reduserer synlige aldringstegn

  Hvis du merker dypere rynker, slapp hud i ansikt og hals og mangel på tone, er vår beste antiaging-krem fra 50 år, nye A.G.E. Interrupter Advanced fra SkinCeuticals. Dette er et produkt som takket være et optimalt utvalg og konsentrasjonen av aktive ingredienser reduserer synlige aldringstegn. Formelen bidrar til å redusere rynker og redusere tap av fasthet, for å forbedre hudens utseende og fuktighet.

  • Huden føles synlig fastere og definert
  • Fyller på med fuktighet for å jevne ut fine linjer og rynker
  • Reduserer følelsen av tørrhet og mangel på komfort

  A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED

  A.G.E Interrupter Advanced

  A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSKREM

  Opplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, en multikorrigerende ansiktskrem som bremser hudens naturlige aldringsprosess ved å hjelper fyldigere hud  Hvis du finner den kremen som passer best til huden din og hudens behov, kombinerer dette med sunne livsstilsvaner, kommer du til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Orientation message
For the best experience, please turn your device