Main content

Anti-age kremer: Hvilken skal jeg velge?

anti-age cremer


Hvis du er overveldet av de mange typene antirynkekrem på markedet, vil vi i denne artikkelen veilede deg til å velge den beste hudpleien tilpasset din hudtype og dine spesifikke behov. Vi vil dele alle hemmelighetene, fra de aktive ingrediensene til det å finne riktig påføringsteknikk. Du trenger ikke å bekymre deg for noe, vi tar oss av alt. Reduser uønskede fine linjer og rynker og gled deg over en hud som stråler.

Virker egentlig anti-age kremer?

«Er rynkereduserende behandlinger effektive?» Det er et spørsmål som mange stiller seg. Svaret er ja, antirynkekremer virker ved å bidra til å redusere forekomsten av disse aldringstegnene.

Vi må imidlertid være klar over at noen formler kan være svært effektive på å redusere forekomsten av små rynker, mens andre kanskje ikke gir ønsket effekt eller ikke gir noen resultater i det hele tatt. Dette avhenger av flere faktorer: fra hvilken type aktiv ingrediens som brukes, konsentrasjonen og også hvordan kremen samvirker med hudtypen til den enkelte. Det er viktig å spørre om formlene og teknologien bak hvert produkt. Sørg for at den er klinisk testet og kontroller at den inneholder ingredienser med dokumenterte egenskaper for å forbedre hudens tekstur, smidighet, tone og utseende.

En annen faktor du bør tenke på når du vurderer effektiviteten til en anti-age kremen, er dybden på rynker du ønsker å korrigere. Noen hudpleierutiner kan være effektive for å redusere fine linjer og forhindre at nye oppstår, men de har kanskje ingen merkbar effekt på dypere rynker.

For å oppsummere, nøkkelen til å finne en rynkereduserende krem som fungerer for deg er tålmodighet, forskning og det å prøve ulike produkter til du finner ett som oppfyller dine behov og gir de ønskede resultatene.anti-age cremer

Gode aktive ingredienser i anti-age kremer

Når du velger et hudpleieprodukt, er det viktig at du går nøye gjennom innholdsfortegnelsen. En god anti-age krem skal inneholde aktive stoffer som bidrar til å redusere forekomsten av rynker, i tillegg til at den må være fuktighetsgivende for å opprettholde en velvære hud.

Retinol: Denne aktive ingrediensen er kjent for å stimulere hudens fornyelseprosess, noe som bidrar til å stramme opp og styrke huden og redusere synlige tegn på aldring.
Hyaluronsyre: En viktig aktiv ingrediens som bidrar til å holde huden fuktet og fyldig, noe som forbedrer hudens kvalitet.
Vitamin C og E: Antioksidanter som bidrar til å beskytte huden mot dannelsen av frie radikaler og oksidativt stress, i tillegg jevner de ut hudtonen.
Peptider: En annen viktig aktiv ingrediens som ofte finnes i anti-age kremer. Peptider er korte kjeder av aminosyrer (proteinenes byggesteiner) som fremmer kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet. De virker ved å redusere forekomsten av rynker og linjer i ansiktet.
Eksfolierende syrer (AHA, BHA): Disse bidrar til å eksfoliere huden og stimulere cellefornyelsen. Dette bidrar til å redusere rynker og tynne linjer og forbedre hudens nyanse og tekstur.

Når det gjelder å velge anti-age krem, er det best å velge formler som inneholder en kombinasjon av disse aktive ingrediensene, og som har dokumentert synergistisk effekt, for å maksimere og oppnå de beste resultatene.Våre beste anti-age kremer for din hudtype

Når du velger anti-age krem, er det viktig at du tar hensyn til hudtypen din for å oppnå optimale resultater. De som har fet hud bør se etter en lett, sammensetning slik at den ikke tetter til porene. Ved uren hud er det viktig å velge en ansiktskrem som ikke forverrer aforekomsten af urenheder.

Hvis du for eksempel har tørr hud, er det viktig at du ser etter en fuktighetsgivende, og til og med pleiende ansiktskrem med ingredienser som hyaluronsyre for å gi intens fuktighet og/eller lipider for å gi huden næring.

Anti-age kremer for kombinert og fet hud

De med fet hud kan ha problemer med å finne en antirynkeformel som fukter uten å gi en fet følelse. Ideelt sett bør du se etter en lett krem og velge gelteksturer. Aktive ingredienser som salisylsyre, retinol og niacinamid kan redusere talgproduksjonen og virker poreopstrammende.

Vi foreslår SkinCeuticals Daily Moisture krem, en fuktighetskrem til ansiktet som takket være innholdet av E-vitamin er kjent for sine fuktighetsgivende og antioksiderende egenskaper, slik at den beskytter huden mot frie radikaler: en kombinasjon av algeekstrakt, rikt på næringsstoffer og bestående av syv botaniske ekstrakter som fukter normal og fet hud, samtidig som det har poreopstrammende virkning.

Fordelene omfatter:

 • Gir og opprettholder fuktigheten.
 • Formulert med botaniske ekstrakter for å virker poreopstrammende.
 • Beskytter huden mot miljøpåvirkninger.
 • Etterlater huden med en glatt, ikke-fet finish.
Daily Moisture krem

DAILY MOISTURE

Daily Moisture er en lett og poreduserende ansiktskrem som pleier og fukter huden uten å virke fet på huden. Ideell for normal, kombinert eller fet hud.Phyto A+ Brightening Treatment

PHYTO A+ BRIGHTENING TREATMENT FUKTIGHETSKREM

Opplev SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment, en fuktighetskrem med beroligende egenskaper. Hjelper med å pleie ubalansert hud slik at struktur og utstråling forbedres.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml

Anti-age kremer for hud med urenheter

Hvis du har problemer med urenheter, kan det være vanskelig å finne en krem som ikke tetter til porene og dermed forverrer tilstanden. Se etter produkter som er merket med ikke-komedogen, siden det er mindre sannsynlig at disse produktene vil utløse hudplager eller forverre urenheter. I tillegg er det viktig å unngå sterkt parfymert lotion, siden det også kan irritere huden.

Bruk gjerne en lett fuktighetskrem som absorberes raskt av huden og ikke gir en tung følelse.

Vi foreslår SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment, en lett emulsjon med en ikke-fet, ikke-komedogen formel, som inneholder azelainsyre, som bidrar til å forbedre hudens tekstur og glød, alfa-arbutin, kjent for å redusere pigmentering og botaniske ekstrakter. Denne fuktighetsgivende emulsjonen beroliger huden og bidrar til å synlig redusere overflødig talg og rødhet, samtidig som den forbedrer hudens tekstur og virker poreopstrammende, for en klarere, jevnere hud.Anti-agekremer for tørr hud

Det kan være vanskelig å bekjempe rynker når du skal finne den perfekte løsningen for tørr hud. For å fukte huden skikkelig og forbedre fastheden i huden, bør du se etter produkter som inneholder hyaluronsyre. Hvis du har svært tørr og fuktfattig hud, bør produktet du velger dessuten inneholde en eller annen form for lipider, f.eks. ceramider. Disse ingrediensene bidrar til å gjenopprette hudbarrieren, forhindre fuktighetstap og beskytte huden mot ytre faktorer.

Et perfekt alternativ til bruk i rutinen din er Triple Lipid Restore 2:4:2 anti-aging hudpleie, med en krem som fyller ut og korrigerer lipidbalansen i ansiktet. Dette takket være en komposisjon med forholdet 2:4:2 ( ceramider- kolesterol- fettsyrer) med hovedvekt av kolesterol, som bidrar til å styrke hudens beskyttende barriere og øke dens naturlige gjenoppretting, samtidig som den gir optimal næring for å redusere aldringstegn.A.G.E Interrupter Advanced

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSKREM

Opplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, en multikorrigerende ansiktskrem som bremser hudens naturlige aldringsprosess ved å hjelper fyldigere hud

Anti-aging kremer for normal og kombinert hud

Hvis du har normal eller blandet hud, foreslår vi A.G.E Interrupter Advanced krem, som takket være et nøye utvalg og konsentrasjon av aktive ingredienser, som flavonoider fra ville frukter, glysyrrhizinsyre, niacinamid og proxylan, reduserer aldringstegn som dypere rynker, bidrar til å gjøre ansiktshuden fastere og forbedrer utstrålingen. Sammensætningen bidrar til å redusere tap av fasthet i huden og forekomsten av rynker, samtidig som den forbedrer hudens fuktighet.

 • Huden føles synlig fastere
 • Den fyller på med fuktighet for å jevne ut fine linjer og rynker.
 • Den reduserer følelsen av tørrhet og mangel på komfort.

Anti-age hudpleie for øyepartiet

I likhet med tørr hud er øyepartiet svært sensitiv og krever dyp gjenfukting, og det er dermed behov for dedikerte produkter. Til dette formålet er SkinCeuticals Eye Balm øyekrem et godt valg.

Den inneholder en kraftfull kombinasjon av ingredienser som E-vitamin, som bidrar til å redusere de skadelige effektene av frie radikaler på huden og gir næring i dybden: silymarin, med antioksiderende egenskaper; soyaisoflavonoider, en ingrediens som bidrar til å forbedre fastheten i moden hud.

Eye Balm retter seg mot tap av fuktighet, slapp hud og de skadelige virkningene av frie radikaler for å lindre hevelser og gjenopprette viktige lipider i huden i dette området.

Eye Balm

EYE BALM ØYEKREM

Opplev SkinCeuticals Eye Balm øyekrem, en rik og mykgjørende øyepleie som reduserer fuktighetstap i området rundt øyneene og dermed synligheten av fine linjer, rynker og slapphet.anti-age cremer

Anti-age som supplement til estetiske behandlinger

For å opprettholde og forbedre effekten av hudpleien din, foreslår vi flere produkter som hjelper deg med å forbedre og forlenge effekten av antiaging-behandlinger som du har gjennomgått eller vil gjennomgå på en klinikk eller skjønnhetssalong.H.A. Intensifier serum: etter estetiske fillerbehandlinger

For å optimalisere resultatene av dine estetiske inngrep kan du vurdere å legge til H.A. Intensifier Serum i hudpleierutinen din. Serumet er beriket med hyaluronsyre, en naturlig bestanddel i huden som øker fuktigheten og elastisiteten.

Produktet forsterker og forlenger effekten av estetiske fillere og gir en mer velpleid hud. Det absorberes også raskt, noe som gjør det enkel å innlemme i alle hudpleierutiner. Produktet er dermed et utmerket valg for pleie etter behandling.

H.A. Intensifier Serum er utviklet for å forbedre hudens generelle utseende, tilføre fuktighet og redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Serumet inneholder også aktive ingredienser som er svært fordelaktige for huden, f.eks. proxylane, som bidrar til å opprettholde nivået av hyaluronsyre i huden og forbedrer hudens fasthet, samt lakrisrotekstrakt og ekstrakt av lilla ris, som kan bidra til å gjøre huden klarere og jevnere.

Dette serumet kan gi langvarige antiaging-resultater og bidra til å gi huden din et strålende utseende.

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Opplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre, et korrigerende serum som bidrar til at huden blir fastere, glattere og fyldigere.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml


AOX+ Eye Gel

AOX+ EYE GEL® PLEIE FOR HUDEN RUNDT ØYNE

Opplev SkinCeuticals AOX+ Eye Gel®-pleie til huden rundt øynene. Denne formelen er beriket med antioksidantene phloretin, L-askorbinsyre og ferulsyre.

AOX+ Eye Gel, etter behandling av mørke ringer og minske linjer

AOX+ Eye Gel fremstår som en kraftig formel i kampen mot mørke ringer og kråketær. Gelen er utviklet for disse områdene, som har tynnere og mer sensitiv hud, og inneholder en kraftig blanding av antioksidanter som C-vitamin, phloretin og ferulsyre, som beskytter huden mot frie radikaler, ozonforurensning, samt UV-stråling og infrarød stråling. I tillegg bidrar koffein til å redusere hevelser og mørke ringer, slik at øynene får et mer velvære utseende.

For de som har gjennomgått kosmetiske behandlinger som fillers, laserbehandlinger eller kjemisk peeling, kan AOX+ Eye Gel bidra til å forbedre resultatene. Den kraftige antioksiderende effekten fremskynder restitusjonen og sørger for at du får mest mulig ut av behandlingen. Som en del av en daglig hudpleierutine kan denne øyegelen også bidra til å opprettholde velpleid hud i det sensitive øyepartiet.C E Ferulic for bedre resultater og gjenopprettet hud

C E Ferulic er et serum som inneholder kraftfulle antioksidanter. Serumet er beregnet på deg som ønsker en strålende hud. Formelen inneholder en blanding av C- og E-vitamin, ferulsyre og andre viktige ingredienser som bidrar til å motvirke frie radikaler og miljøpåvirkning. Det er klinisk dokumenteret at det reduserer synlige rynker, forbedrer hudens tekstur, gjør huden klarere og øker dens fasthet.

For å få maksimal nytte av C E Ferulic er det viktig å bruke den riktig. Påfør 3-5 dråper på rent og tørt ansikt etter rens. Stryk forsiktig over ansikt, hals og dekolletage, unngå øyepartiet. Avslutt med en fuktighetskrem og solkrem for å beskytte huden mot UV-stråler og andre ytre stressfaktorer. Med kontinuerlig bruk kan du nyte en glattere, fastere og mer strålende hud med et velpleiet utseende.

 C E Ferulic serum

C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

Dette serumet tilbyr effektiv beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger, nøytraliserer frie radikaler og etterlater huden strammere, jevnere og strålende.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml


Hvordan påfører man anti-age krem på riktig måte?

En daglig hudpleierutine som inkluderer en anti-age krem, er viktig for å opprettholde en hud med glød. Slik påfører du anti-age krem på riktig måte for å oppnå best resultat.

 1. Start med å rense ansiktet med en egnet rens, også tilpasset din hudtype, og tørk deretter ansiktet med et rent håndkle.
 2. Etter påføring av antioksidantserumet tar du en liten mengde krem og påfører den jevnt over ansiktet med sirkulære bevegelser.
 3. Hvis det er din dagsrutine, avslutter du prosessen med å påføre et effektivt solbeskyttende produkt, som beskytter huden mot ultrafiolette stråler.

Til slutt må du ikke glemme den sensitive huden rundt øynene. Bruk av en annen krem spesielt for dette området kan hjelpe deg med å oppnå bedre resultater.

Anti-age kremer: Hvilken skal jeg velge?

Hvis du er overveldet av de mange typene antirynkekrem på markedet, vil vi i denne artikkelen veilede deg til å velge den beste hudpleien tilpasset din hudtype og dine spesifikke behov. Vi vil dele alle hemmelighetene, fra de aktive ingrediensene til det å finne riktig påføringsteknikk. Du trenger ikke å bekymre deg for noe, vi tar oss av alt. Reduser uønskede fine linjer og rynker og gled deg over en hud som stråler.

Virker egentlig anti-age kremer?

«Er rynkereduserende behandlinger effektive?» Det er et spørsmål som mange stiller seg. Svaret er ja, antirynkekremer virker ved å bidra til å redusere forekomsten av disse aldringstegnene.

Vi må imidlertid være klar over at noen formler kan være svært effektive på å redusere forekomsten av små rynker, mens andre kanskje ikke gir ønsket effekt eller ikke gir noen resultater i det hele tatt. Dette avhenger av flere faktorer: fra hvilken type aktiv ingrediens som brukes, konsentrasjonen og også hvordan kremen samvirker med hudtypen til den enkelte. Det er viktig å spørre om formlene og teknologien bak hvert produkt. Sørg for at den er klinisk testet og kontroller at den inneholder ingredienser med dokumenterte egenskaper for å forbedre hudens tekstur, smidighet, tone og utseende.

anti-age cremer


En annen faktor du bør tenke på når du vurderer effektiviteten til en anti-age kremen, er dybden på rynker du ønsker å korrigere. Noen hudpleierutiner kan være effektive for å redusere fine linjer og forhindre at nye oppstår, men de har kanskje ingen merkbar effekt på dypere rynker.

For å oppsummere, nøkkelen til å finne en rynkereduserende krem som fungerer for deg er tålmodighet, forskning og det å prøve ulike produkter til du finner ett som oppfyller dine behov og gir de ønskede resultatene.

Gode aktive ingredienser i anti-age kremer

Når du velger et hudpleieprodukt, er det viktig at du går nøye gjennom innholdsfortegnelsen. En god anti-age krem skal inneholde aktive stoffer som bidrar til å redusere forekomsten av rynker, i tillegg til at den må være fuktighetsgivende for å opprettholde en velvære hud.

 • Retinol: Denne aktive ingrediensen er kjent for å stimulere hudens fornyelseprosess, noe som bidrar til å stramme opp og styrke huden og redusere synlige tegn på aldring.
 • Hyaluronsyre: En viktig aktiv ingrediens som bidrar til å holde huden fuktet og fyldig, noe som forbedrer hudens kvalitet.
 • Vitamin C og E: Antioksidanter som bidrar til å beskytte huden mot dannelsen av frie radikaler og oksidativt stress, i tillegg jevner de ut hudtonen.
 • Peptider: En annen viktig aktiv ingrediens som ofte finnes i anti-age kremer. Peptider er korte kjeder av aminosyrer (proteinenes byggesteiner) som fremmer kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet. De virker ved å redusere forekomsten av rynker og linjer i ansiktet.
 • Eksfolierende syrer (AHA, BHA): Disse bidrar til å eksfoliere huden og stimulere cellefornyelsen. Dette bidrar til å redusere rynker og tynne linjer og forbedre hudens nyanse og tekstur.

Når det gjelder å velge anti-age krem, er det best å velge formler som inneholder en kombinasjon av disse aktive ingrediensene, og som har dokumentert synergistisk effekt, for å maksimere og oppnå de beste resultatene.

anti-age cremer


Våre beste anti-age kremer for din hudtype

Når du velger anti-age krem, er det viktig at du tar hensyn til hudtypen din for å oppnå optimale resultater. De som har fet hud bør se etter en lett, sammensetning slik at den ikke tetter til porene. Ved uren hud er det viktig å velge en ansiktskrem som ikke forverrer aforekomsten af urenheder.

Hvis du for eksempel har tørr hud, er det viktig at du ser etter en fuktighetsgivende, og til og med pleiende ansiktskrem med ingredienser som hyaluronsyre for å gi intens fuktighet og/eller lipider for å gi huden næring.

Anti-age kremer for kombinert og fet hud

De med fet hud kan ha problemer med å finne en antirynkeformel som fukter uten å gi en fet følelse. Ideelt sett bør du se etter en lett krem og velge gelteksturer. Aktive ingredienser som salisylsyre, retinol og niacinamid kan redusere talgproduksjonen og virker poreopstrammende.

Daily Moisture krem

DAILY MOISTURE

Daily Moisture er en lett og poreduserende ansiktskrem som pleier og fukter huden uten å virke fet på huden. Ideell for normal, kombinert eller fet hud.Vi foreslår SkinCeuticals Daily Moisture krem, en fuktighetskrem til ansiktet som takket være innholdet av E-vitamin er kjent for sine fuktighetsgivende og antioksiderende egenskaper, slik at den beskytter huden mot frie radikaler: en kombinasjon av algeekstrakt, rikt på næringsstoffer og bestående av syv botaniske ekstrakter som fukter normal og fet hud, samtidig som det har poreopstrammende virkning.

Fordelene omfatter:

 • Gir og opprettholder fuktigheten.
 • Formulert med botaniske ekstrakter for å virker poreopstrammende.
 • Beskytter huden mot miljøpåvirkninger.
 • Etterlater huden med en glatt, ikke-fet finish.

Anti-age kremer for hud med urenheter

Phyto A+ Brightening Treatment

PHYTO A+ BRIGHTENING TREATMENT FUKTIGHETSKREM

Opplev SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment, en fuktighetskrem med beroligende egenskaper. Hjelper med å pleie ubalansert hud slik at struktur og utstråling forbedres.

Kun tilgjengelig i én størrelse
30 ml


Hvis du har problemer med urenheter, kan det være vanskelig å finne en krem som ikke tetter til porene og dermed forverrer tilstanden. Se etter produkter som er merket med ikke-komedogen, siden det er mindre sannsynlig at disse produktene vil utløse hudplager eller forverre urenheter. I tillegg er det viktig å unngå sterkt parfymert lotion, siden det også kan irritere huden.

Bruk gjerne en lett fuktighetskrem som absorberes raskt av huden og ikke gir en tung følelse.

Vi foreslår SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment, en lett emulsjon med en ikke-fet, ikke-komedogen formel, som inneholder azelainsyre, som bidrar til å forbedre hudens tekstur og glød, alfa-arbutin, kjent for å redusere pigmentering og botaniske ekstrakter. Denne fuktighetsgivende emulsjonen beroliger huden og bidrar til å synlig redusere overflødig talg og rødhet, samtidig som den forbedrer hudens tekstur og virker poreopstrammende, for en klarere, jevnere hud.

Anti-agekremer for tørr hud

Det kan være vanskelig å bekjempe rynker når du skal finne den perfekte løsningen for tørr hud. For å fukte huden skikkelig og forbedre fastheden i huden, bør du se etter produkter som inneholder hyaluronsyre. Hvis du har svært tørr og fuktfattig hud, bør produktet du velger dessuten inneholde en eller annen form for lipider, f.eks. ceramider. Disse ingrediensene bidrar til å gjenopprette hudbarrieren, forhindre fuktighetstap og beskytte huden mot ytre faktorer.