Main content

RETEXTURING ACTIVATOR SERUM

Opplev SkinCeuticals Retexturing Activator, et eksfolierende serum som styrker hudbarrieren, gir huden glød og forfiner strukturen.

Retexturing Activator serum gir fuktighet og kan brukes av alle hudtyper, men er ideelt for deg med ... Les hele beskrivelsen

Retexturing Activator

RETEXTURING ACTIVATOR SERUM

Opplev SkinCeuticals Retexturing Activator, et eksfolierende serum som styrker hudbarrieren, gir huden glød og forfiner strukturen.

Loading...
Finn en klinikk
Retexturing Activator serum gir fuktighet og kan brukes av alle hudtyper, men er ideelt for deg med sensitiv, tørr, ujevn, uren og aldrende hud. Serumet styrker og optimerer hudens naturlige barriere slik at den fremstår mer strålende. Ved å bruke en patentert teknologi kan serumet både eksfoliere og styrke hudens eget forsvar.

Serumet inneholder blant annet 20 % glykolsyre, som er en AHA-syre som gir glød, motvirker synlige aldringstegn og jevner ut hudstrukturen. I tillegg inneholder serumet den fuktighetsbindende hyaluronsyren og kombucha, som er naturlig utvunnet fra te-gjæringsprosessen, og som mykner, jevner ut og gir glød.
SkinCeuticals Retexturing Activator et eksfolierende serum som fremmer cellefornyelse og optimerer hudens barriere. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Eksfolierer og optimerer hudens naturlige barriere
• Skaper et merkbart jevnere og mykere overflate
• Reduserer synlig fine linjer og rynker
• Forbedrer hudens utstråling betydelig
• Kan brukes av alle hudtyper
Bruk Retexturing Activator som en del av hudpleierutinen din. Påfør 4-6 dråper på tørr hud i ansikt og på hals og bryst morgen og kveld etter rens og toning og før påføring av krem og solbeskyttelse.
Hydroksyetyl urea/aminosulfonsyre-forbindelse
Denne unike kombinasjonen av ingredienser er designet for å stimulere dannelsen av enzymer som hjelper til med å bryte bindingene som binder døde hudceller til hudens overflate. Dette gjør at huden eksfolieres jevnt og det oppnås en overflatefornyende effekt, samtidig som hudens fuktighetsnivå opprettholdes.

Kombucha
Denne ingrediensen utvinnes naturlig og er et biprodukt av te-fermenteringsprosessen og har en antioksiderende effekt i tillegg til å fremme strålende, myk og glatt hud.

Hyaluronsyre
Et naturlig fuktighetsbevarende middel som kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann og kroppens naturlige fuktighetskrem.

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device