Main content

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSKREM

Opplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, en multikorrigerende ansiktskrem som bremser hudens naturlige aldringsprosess ved å hjelper fyldigere hud

A.G.E. Interrupter Advanced er en multikorrigerende krem som klinisk har vist seg å hjelpe til med å ... Les hele beskrivelsen

A.G.E Interrupter Advanced

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSKREM

Opplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, en multikorrigerende ansiktskrem som bremser hudens naturlige aldringsprosess ved å hjelper fyldigere hud

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
A.G.E. Interrupter Advanced er en multikorrigerende krem som klinisk har vist seg å hjelpe til med å korrigere synlige tegn på aldring av huden. Over tid svekkes hudens naturlige cellefornyelse. Denne prosessen kalles glykering og er det som forårsaker fine linjer og rynker.

A.G.E. Interrupter Advanced bremser hudens naturlige aldringsprosesser ved å styrke og øke cellefornyelsen, beskytte huden mot skadelige frie radikaler og redusere inflammasjon. Kremen er med andre ord bra for deg som har både sensitiv, tørr, trøtt og aldrende hud, og for deg som blir behandlet med foryngende kosmetiske behandlinger.

Advanced-versjonen er storesøsteren til A.G.E. Interrupter, og i tillegg til å inneholde nye ingredienser som glycerrhetinsyre og niacinamid, har de eksisterende ingrediensene i formelen, som Proxylane og antioksidanter, blitt optimalisert.

Den kraftige formelen har en tett konsistens og er full av mer effektive og beroligende ingredienser som gir synlige resultater og overlegen anti-glykeringseffekt.

A.G.E. Interrupter Advanced gir langvarig fuktighet, er skånsom mot huden og egner seg for alle hudtyper, men er spesielt ideell for moden hud. Den har en oppstrammende, fuktighetsgivende og beroligende effekt. Ansiktskremen kan med fordel brukes sammen med tilhørende øyekrem, A.G.E. Eye Complex®.
A.G.E. Interrupter Advanced bremser den naturlige aldringsprosessen og har en oppstrammende effekt. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Utviklet for å bremse hudens naturlige aldringsprosess
• Klinisk bevist å øke hudens fasthet
• Reduserer synligheten av fine linjer, moderate og dype rynker, slapp og matt hud
• Understøtter HA-syntesen og hudbarriereintegritet for å gi hydrert og smidig hud
• Beroliger tørr hud med aldringstegn

Skinceuticals How to Use

Påfør A.G.E. Interrupter Advanced ansiktskrem daglig. Masser et tynt, jevnt lag på ansikt, hals og bryst, 1-2 ganger om dagen. Hvis du bruker produktet om morgenen, kan det brukes etter et SkinCeuticals vitamin C antioksidant serum og før en SkinCeuticals solkrem.

Dersom du bruker produktet sammen med retinol om kvelden, skal du påføre det etter bruk av retinol.
Konsentrert Proxylane
Hjelper med fyldigere hud og støtte huden ved å effektivt aktivere GAG-er. Hjelper med å korrigere synlige rynker og slapp hud.

Flavonoider fra frukt
Bidrar til å hemme proteinglycation, også kalt glykering, som er forårsaket av UV. Antioksidantblandingen av blåbær- og granatepleekstrakt bidrar til å beskytte mot skader fra frie radikaler og synlige aldringstegn.

Glycyrrhetinsyre
Også kjent som lakrisrotekstrakt og er kjent for sine beroligende egenskaper. Denne ingrediensen bidrar til å forbedre hudens naturlige glød for å motvirke en matt hudtone.

Hepes
Hjelper med å bryte ned bindingen som forbinder de døde hudcellene til hudens overflate for å fasilitere en jevn hudtone.

Niacinamid
Også kjent som vitamin B3, er et vannløselig vitamin som bidrar til å redusere pigmentering og beroliger huden.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device