Main content

ANTIOKSIDANT LIP REPAIR LEPPEKUR

Opplev SkinCeuticals Antioxidant Lip Repair som er en unik pleie utviklet for lepper med aldringstegn. Denne leppebehandlingen myker opp og bidrar til å beskytte huden på leppene.

Antioxidant Lip Repair® fra SkinCeuticals er en pleie spesielt utviklet for lepper med aldringstegn. ... Les hele beskrivelsen

ANTIOKSIDANT LIP REPAIR LEPPEKUR

ANTIOKSIDANT LIP REPAIR LEPPEKUR

Opplev SkinCeuticals Antioxidant Lip Repair som er en unik pleie utviklet for lepper med aldringstegn. Denne leppebehandlingen myker opp og bidrar til å beskytte huden på leppene.

Loading...
Finn en klinikk
Antioxidant Lip Repair® fra SkinCeuticals er en pleie spesielt utviklet for lepper med aldringstegn. Beriket med et antioksidantkompleks, kan denne kraftige formelen brukes daglig eller etter behov for å jevne ut, myke opp og forfine utseendet til leppene. Leppene etterlates med en følelse av velbehag. Uten parfyme.

Denne leppebehandlingen består blant annet av vitamin E og Silymarin som bidrar til å motvirke frie radikaler og andre ytre miljøpåvirkninger som kan påvirke aldring av huden på leppene. Den inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som hydrerer leppene og etterlater dem myke og glatte.
Antioxidant Lip Repair hjelper til med å jevne ut og forfine leppeoverflaten. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Beskytter huden på leppene mot miljøpåvirkning
• Gjenoppretter fuktighetstap
• Forfiner leppenes utseende
• Reduserer tørrhet

Skinceuticals How to Use

Påfør Antioxidant Lip Repair i et tynt lag flere ganger om dagen eller etter behov.
Silymarin (melketistelekstrakt)
Denne kraftige antioksidanten nøytraliserer frie radikaler og bekjemper aldringstegn. Silymarin er en kraftig ekstrakt utvunnet fra melketistel, som både reduserer hudens oljeoksidasjon og styrker hudens immunforsvar.

Alfa-tokoferol (vitamin E)
I tillegg til antioksidantegenskaper hjelper vitamin E med å gi næring til tørr hud. Denne formen for vitamin E nøytraliserer frie radikaler og fyller på hudens lipider.

Hydroxyethylurea
Er en kraftig vannbindende ingrediens som fyller opp fuktighetsnivået i huden og forbedrer dens elastisitet.

Allantoin
Botanisk ekstrakt kjent for sine beroligende egenskaper. Den tilfører fuktighet og er kjent for å forbedre tørr hud.

Hyaluronsyre
Dette naturlige fuktighetsbevarende middelet kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør denne ingrediensen effektiv til å opprettholde fuktigheten i huden.

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device