Main content

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 SOLBESKYTTELSE

Opplev SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense solbeskyttelse med SPF 50. Formelen beskytter huden, forbedrer dens utstråling og er 100 % mineralsk og ultratynn.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrytende produkt innen mineralsk solbeskyttelse og komb ... Les hele beskrivelsen

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 SOLBESKYTTELSE

Opplev SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense solbeskyttelse med SPF 50. Formelen beskytter huden, forbedrer dens utstråling og er 100 % mineralsk og ultratynn.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrytende produkt innen mineralsk solbeskyttelse og kombinerer bredspektret beskyttelse gjennom mineralske solfiltre som beskytter mot solens aldrende UVA-stråler og brennende UVB-stråler.

Denne solbeskyttelsen har en universell tint som gjør at den unike og lette formelen tilpasser seg hudens egen tone og gir en vakker utstråling. Med kombinasjonen av mineralene sink og titandioksid og planktonet artemia salina, booster Mineral Radiance UV Defense hudens naturlige forsvar mot solens varme og UV-stråler. Velegnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud og hud som har gjennomgått estetiske behandlinger.

Den silkemyke, vannresistente solkremen er enkel å fordele, tørker raskt og er ikke-klebrig slik at huden får en vakker utstråling med optimal beskyttelse. Husk å riste flasken før bruk.
Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er en bredspektret solbeskyttelse som er enkel å påføre og bruke. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Høy beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler
• 100 % mineralske solfiltre
• Tørker raskt og er lett å påføre
• Klisser ikke på huden
• Gir glød og litt farge ved påføring
• 'Shake fluid'-teknikk som fordeler de aktive ingrediensene jevnt for å gi optimal effekt

Skinceuticals How to Use

Bruk Mineral Radiance UV Defense SPF 50 som en del av hudpleierutinen din om morgenen. Rist flasken godt og påfør rikelig før soleksponering. Påfør på nytt med jevne mellomrom i løpet av dagen, unngå øyeområdet.

I tillegg til å bruke solbeskyttelse er det viktig å ta ekstra forholdsregler når du oppholder deg i solens stråler. Overeksponering for sol kan være skadelig for huden og du bør derfor unngå å oppholde deg for lenge i solen – selv om du har brukt et produkt med solbeskyttelse. Det er ikke mulig å oppnå 100 % beskyttelse mot solens stråler, men for optimal beskyttelse er det viktig at du påfører solbeskyttelse igjen, spesielt hvis du tilbringer dagen i vannet, på stranden eller hvis du har svettet. Påfør rikelig, minst en håndfull på kroppen, hver gang du påfører solkrem.

Fordi solbeskyttelse ikke gir 100 % beskyttelse mot solens stråler, er det viktig at du beskytter deg med klær som lue, t-skjorte og solbriller. Unngå solen midt på dagen da det er da solstrålene er sterkest. Velg et produkt med en beskyttelse som passer din hudtype. Unngå øyeområdet. Ved kontakt med øynene, skyll straks grundig med vann.

Slik kan din hudpleie se ut – trinn for trinn:

RENS OG TONER
Bruk en rens og toner på huden som det første trinnet i hudpleierutinen.
Vi anbefaler SkinCeuticals Mild Cleansing Gel

FOREBYGGING
Etter rens er det viktig å forebygge og bruke et antioksidant serum. Påfør 4 til 5 dråper i ansiktet.
Vi anbefaler Phloretin CF

BESKYTTELSE
Før eventuell sminke kan du med fordel smøre deg med en fuktighetskrem og solkrem i ansiktet, på halsen og brystet.
Vi anbefaler Mineral Radiance UV Defense
Titandioksid
En populær ingrediens i solbeskyttelse. Denne ingrediensen beskytter huden mot skadelige UV-stråler ved å spre og absorbere UV-strålene.

Artemia salina
Er et planktonekstrakt som bidrar til å øke hudens naturlige forsvar og motstand mot UV og varmeindusert stress.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device