Main content

Hydrating B5

Serum med hyaluronsyre og vitamin B5 som gjenoppbygger hudens hydrering, binder fuktigheten i huden og etterlater den smidig.

Hydrating B5 er et fuktighetsgivende serum beriket med vitamin B5 og hyaluronsyre. Formuleringen nær ... Les hele beskrivelsen

Hydrating B5

Hydrating B5

Serum med hyaluronsyre og vitamin B5 som gjenoppbygger hudens hydrering, binder fuktigheten i huden og etterlater den smidig.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Hydrating B5 er et fuktighetsgivende serum beriket med vitamin B5 og hyaluronsyre. Formuleringen nærer og fukter huden, og etterlater den myk og smidig.

Vitamin B5 stabiliserer hudens barriere slik at den både holder på fuktigheten og tilfører fuktighet. Hyaluronsyre er en naturlig fuktbinder i huden, men produksjonen av den avtar med alderen. Hyaluronsyre i hudpleie kan dermed bidra til å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse.

Serumet kan brukes i kombinasjon med ansiktskrem for å gi ekstra fuktighet eller alene som en fuktighetskrem. Dette er et serum som gir optimal fuktighet uten å tette porene og er derfor en ideell fuktgiver for uren hud.
Hydrating B5 Serum er ideelt for hud som mangler fylde og fuktighet. Bruk den som et supplement til ansiktskremen eller som en fuktighetskrem alene. Kan også med fordel kombineres med Hydrating B5 Masque for intensiv fuktighetspleie.

Hydrating B5 Serum:
• binder fuktighet i huden med hyaluronsyre, en naturlig fuktighetsbevarende ingrediens
• etterlater huden myk og smidig
• øker fordelene med din daglige fuktighet
• er velegnet for alle hudtyper, også uren hud.
Serumet kan brukes daglig som en del av din hudpleierutine om morgen eller kveld. Bruk serumet etter ansiktsrens og toner og før du bruker ansiktskrem og solbeskyttelse.
Påfør 2-3 dråper på ansikt, hals og dekolletasje med fingertuppene og fordel forsiktig produktet. Unngå området rundt øynene.
  • Hyaluronsyre

  • Et naturlig fuktighetsbevarende middel som kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann og er kroppens naturlige fuktgiver. Med alderen avtar den naturlige produksjonen.

  • Vitamin B5

  • Et essensielt næringsstoff som styrker hudbarrieren


Orientation message
For the best experience, please turn your device