Main content

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Opplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense-serum uten olje, spesielt utviklet for å pleie urenheter og synlige aldringstegn.

Blemish + Age Defense® er egnet for fete og kombinerte hudtyper med en tendens til urenheter. Serume ... Les hele beskrivelsen

Blemish + Age Defense

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Opplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense-serum uten olje, spesielt utviklet for å pleie urenheter og synlige aldringstegn.

Loading...
Finn en klinikk
Blemish + Age Defense® er egnet for fete og kombinerte hudtyper med en tendens til urenheter. Serumet var det første på markedet som blandet AHA- og BHA-syrer, inkludert nøkkelingredienser som salisylsyre, lipohydroksidsyre, glykolsyre og sitronsyre.

Det høres kanskje skummelt ut når man snakker om syre i hudpleie, men faktisk er en kjemisk peeling som regel mer skånsom mot huden enn en mekanisk peeling (f.eks. ansiktsskrubb) samtidig som at den renser mer effektivt i dybden.

Salisylsyre er en BHA-syre, som er svært effektiv mot urenheter. Den absorberes inn i hudens porer hvor den eksfolierer og desinfiserer, noe som får huden til å regenerere og motvirke urenheter. Lipohydroksidsyre (LHA) er i familie med salisylsyre, men den er også effektiv i et miljø med høyere pH-verdi og den kan derfor brukes mer skånsomt enn salisylsyre. Glykolsyre er en AHA-syre som gir glød, motvirker synlige aldringstegn og jevner ut hudstrukturen. Sitronsyre, som også er en AHA-syre, myker opp, lysner og eksfolierer huden samt motvirker aldringstegn.

Blemish + Age Defense® inneholder dermed flere effektive ingredienser som er målrettet urenheter og aldringstegn. Når du bruker en kjemisk peeling er det spesielt viktig å bruke solbeskyttelse da huden er ekstra sårbar.

I samme serie finner du også Blemish + Age Cleanser® og Blemish + Age Toner®.
SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum er et banebrytende produkt utviklet for å forebygge urenheter, minske pigmentering og redusere utviklingen av ujevn hud. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Reduserer talgproduksjonen
• Forebygger pigmentering
• Renser tilstoppede porer
• Reduserer hudens aldringstegn
Bruk Blemish + Age Defense-serum en til to ganger om dagen. Påfør 4-5 dråper på tørt ansikt.
Diosyre
Denne ingrediensen er naturlig utvunnet av grønnsaker og bidrar til å redusere overflødig talg

LHA (caproloylsalicylsyre)
En lipohydroksysyre, LHA, eksfolierer huden jevnt, renser porene og forfiner hudens overflate.

Salisylsyre
En beta-hydroksysyre forfiner porene og bidrar til å redusere forekomsten av urenheter.

Glykolsyre og sitronsyre
Disse alfahydroksysyrene fungerer i synergi og jevner ut huden samt minimerer forekomsten av fine linjer og rynker.

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device