Main content

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Opplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense-serum uten olje, spesielt utviklet for å pleie urenheter og synlige aldringstegn.

Blemish + Age Defense® er egnet for fete og kombinerte hudtyper med en tendens til urenheter. Serume ... Les hele beskrivelsen

Blemish + Age Defense

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Opplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense-serum uten olje, spesielt utviklet for å pleie urenheter og synlige aldringstegn.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Blemish + Age Defense® er egnet for fete og kombinerte hudtyper med en tendens til urenheter. Serumet var det første på markedet som blandet AHA- og BHA-syrer, inkludert nøkkelingredienser som salisylsyre, lipohydroksidsyre, glykolsyre og sitronsyre.

Det høres kanskje skummelt ut når man snakker om syre i hudpleie, men faktisk er en kjemisk peeling som regel mer skånsom mot huden enn en mekanisk peeling (f.eks. ansiktsskrubb) samtidig som at den renser mer effektivt i dybden.

Salisylsyre er en BHA-syre, som er svært effektiv mot urenheter. Den absorberes inn i hudens porer hvor den eksfolierer og desinfiserer, noe som får huden til å regenerere og motvirke urenheter. Lipohydroksidsyre (LHA) er i familie med salisylsyre, men den er også effektiv i et miljø med høyere pH-verdi og den kan derfor brukes mer skånsomt enn salisylsyre. Glykolsyre er en AHA-syre som gir glød, motvirker synlige aldringstegn og jevner ut hudstrukturen. Sitronsyre, som også er en AHA-syre, myker opp, lysner og eksfolierer huden samt motvirker aldringstegn.

Blemish + Age Defense® inneholder dermed flere effektive ingredienser som er målrettet urenheter og aldringstegn. Når du bruker en kjemisk peeling er det spesielt viktig å bruke solbeskyttelse da huden er ekstra sårbar.

I samme serie finner du også Blemish + Age Cleanser® og Blemish + Age Toner®.
SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum er et banebrytende produkt utviklet for å forebygge urenheter, minske pigmentering og redusere utviklingen av ujevn hud. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Reduserer talgproduksjonen
• Forebygger pigmentering
• Renser tilstoppede porer
• Reduserer hudens aldringstegn
Bruk Blemish + Age Defense-serum en til to ganger om dagen. Påfør 4-5 dråper på tørt ansikt.
Diosyre
Denne ingrediensen er naturlig utvunnet av grønnsaker og bidrar til å redusere overflødig talg

LHA (caproloylsalicylsyre)
En lipohydroksysyre, LHA, eksfolierer huden jevnt, renser porene og forfiner hudens overflate.

Salisylsyre
En beta-hydroksysyre forfiner porene og bidrar til å redusere forekomsten av urenheter.

Glykolsyre og sitronsyre
Disse alfahydroksysyrene fungerer i synergi og jevner ut huden samt minimerer forekomsten av fine linjer og rynker.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device