Main content

PHYTO CORRECTIVE ESSENCE MIST

Opplev SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Mist, en lett, frisk og fuktighetsgivende ansiktsspray. Denne misten inneholder botaniske ingredienser som beroliger huden.

Phyto Corrective Essence Mist fukter og styrker hudens barriere i et hygienisk og berøringsfritt for ... Les hele beskrivelsen

Phyto Corrective Essence Mist

PHYTO CORRECTIVE ESSENCE MIST

Opplev SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Mist, en lett, frisk og fuktighetsgivende ansiktsspray. Denne misten inneholder botaniske ingredienser som beroliger huden.

Loading...
Finn en klinikk
PDP-faner
Phyto Corrective Essence Mist fukter og styrker hudens barriere i et hygienisk og berøringsfritt format. Denne formelen er beriket med ekstrakter av boldo-blader, agurk, timian, olivenblader og rosmarin som beroliger huden, og en blanding av hyaluronsyre og glyserin som bidrar til å tiltrekke og holde på vannet i huden. Denne beroligende essensen er formulert som en friksjonsfri spray og kan enkelt påføres flere ganger i løpet av dagen, også over sminke.

I samme serie finner du også den kjølende Phyto Corrective Masque og Phyto Corrective Gel.
SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Mist er egnet for sensitiv hud med tendens til rødhet og urenheter. Vi har listet opp noen av fordelene med produktet nedenfor:

• Hygienisk og berøringsfri formel
• Beroliger og fukter sensitiv hud
• Bidrar til å redusere rødhet etter profesjonelle behandlinger og inngrep
• Uten alkohol og gluten
Bruk Phyto Corrective Essence Mist som en del av hudpleierutinen din både morgen og kveld. Påfør 1-2 spray på tørt ansikt etter rens og toning og før påføring av ansiktskrem og solbeskyttelse.

Ved behov kan den påføres på nytt i løpet av dagen, enten på bar hud eller oppå sminke. Spray alltid fra en avstand på 15 cm fra ansiktet.
Beroligende planteekstrakter
Blanding av ekstrakter av boldo-blader, agurk, timian, olivenblader og rosmarin

Blanding av hyaluronsyre + glyserin
Begge med fuktighetsgivende egenskaper. Hyaluronsyre er et fuktighetsbevarende middel som kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør denne ingrediensen effektiv til å opprettholde fuktigheten i huden.
Glyserin er et lite, naturlig molekyl med gode fuktbindende egenskaper.
PDP Produkt sosiale lenker på mobil
PDP tjenestevarsler
PDP Rutinedel
PDP Omtaler

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrinn
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device