Main content

Tripeptide-R Neck Repair

Trippelvirkende, korrigerende behandling som utviklet for tidlige til avanserte synlige aldringstegn ved å redusere utseende av horisontale halslinjer og kreppet hud på halsen.

Tripeptide-R Neck Repair er en korrigerende behandling spesifikt formulert for halsen, for å reduser ... Les hele beskrivelsen

Tripeptide-R Neck Repair

Tripeptide-R Neck Repair

Trippelvirkende, korrigerende behandling som utviklet for tidlige til avanserte synlige aldringstegn ved å redusere utseende av horisontale halslinjer og kreppet hud på halsen.

Loading...
Finn en klinikk
Tripeptide-R Neck Repair er en korrigerende behandling spesifikt formulert for halsen, for å redusere tidlige til avanserte aldringstegn på halsen. Ved å kombinere tre korrigerende teknologier med et fuktighetsgivende system styrker formelen hudens substans og støtter hudens motstandsdyktighet overfor synlige aldringstegn på halsen. Formlen som inneholder 0.2% ren retinol og beriket med 2.5% tripeptidkonsentrat og 5.0% glaucinkompleks, er klinisk dokumentert til å redusere utseende av flere aldringstegn på halsen inkludert horisontale halslinjer, kreppet halshud og forbedring av halsens fasthet. Formelen som er spesielt utviklet for halspartiets delikate hud, passer til daglig bruk og komplementerer profesjonelle behandlinger.

FORDELER
  • Klinisk dokumentert for å redusere utseende av flere aldringstegn på halsen inkludert horisontale halslinjer, kreppet halshud og mangel på fasthet
  • Komplementerende hjemmepleieprodukt til profesjonelle behandlinger for å konturere halsen, eksempelvis fettfjerningsbehandling med kulde (kryolipolyse)
Påfør 1-2 pumpetrykk annenhver kveld fra décolleté til kjevelinjen ved å massere produktet i en oppadgående bevegelse. Etter en uke økes bruken til en gang hver kveld, deretter to ganger daglig, alt etter toleranse eller etter profesjonell anbefaling.

ADVARSEL Unngå øye- og leppeområdet. Skyll straks med rikelig vann ved kontakt med øynene. Ikke bruk på skadet eller irritert hud. Bruk sparsomt og ikke hver dag før din hud har vendt seg til det. Vanlige reaktioner på retinol kan omfatte mindre til moderat rødme, flassing og svie. Hvis du opplever noen av disse reaksjonene, avlsutt bruk av produktet i noen dager. Hvis irritasjonen utvikler seg og vedvarer, avlsutt bruk og kontakt lege. Hvis du aldri har brukt retinolprodukter før, må du begrense bruken til to ganger i uken, og deretter øke frekvensen gradvis, fra annenhver kveld, til en gang om kvelden, og til slutt til to ganger om dagen, avhengig av toleranse. Retinol har en tendens til å øke lysfølsomheten. Påfør alltid bredsprektret solbeskyttelse når du bruker retinolprodukter og fortsett med å bruke solbeskyttelse i en uke etter endt bruk av retinol. Ikke bruk i kombinasjon med andre retinolprodukter. Bruk fugtighetskrem daglig og etter behov. Kun for ekstern bruk.

Ren retinol

  • Innkapslet for å sikre en jevn, ensartet virkning
  • Halsspesifikk dose for halsens delikate hud, passer til daglig bruk
  • Fremmer cellefornyelse på hudoverflaten
  • Forbedrer utseende av fine linjer og aldringstegn

Tripeptid-konsentrat

  • Styrker hudens motstandsdyktighet
  • Forbedrer følelsen av hudens fasthet og gir en oppstrammende effekt
  • Forbedrer utseende av fine linjer og aldringstegn

Glaucin-kompleks

  • Alkaloid utvunnet fra gul valmuefrøplante

Kundeanmeldelser

Si din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device